Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólna ehhez a barátom?
Nincs semmi különösebb oka, csak random szeretnék neki adni valami kis személyeset. És arra gondoltam hogy odaadom neki a kezemről azt a hajgumit, ami mindig rajtam van és befújom a parfümömmel, így ha megszagolja mindig én fogok eszébe jutni róla. Esetleg jó ötlet lehet ez?😅
Értelmes válaszokat szeretnék. Előre is köszönöm.
Nem sokáig marad rajta a parfüm. Ráadásul amíg tart, addig sem fogja érezni nagyon, mert pár perc után hozzászokik az orra. Viszont mindenki más érezni fogja, mert szaglani fog a srác a női pacsulitól, meg a szobája is.
Ez egy hülye ötlet. Ha random kis személyeset akarsz neki adni, arra vannak egyszerűbb módszerek, amit sokkal jobban élvezne is, ha értesz.
Egy hajgumi...?! Ne haragudj, de én valószínűleg kiröhögnélek, lány vagyok. Én a barátomnak és magamnak csináltam 1-1 elegáns ásványkarkötőt, az enyém csupa fehér gyöngyökből, a középső gyöngy fekete, az övé csupa fekete és a középső fehér. Ilyet: [link]
A más színű gyönggyel szemben van egy apró szív medál. Remélem sikerült ötletet adnom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!