Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom nemt tudja elfogadni hogy nagyreszt fiu barataim vannak, sokat veszekszunk emiatt. Valaki volt mar ilyen helyzetben?
Kiskorom ota jobban kijovok a fiukkal mint a lanyokkal, es altalaban ugye veluk logok meg ilyesmi, tenyleg csak baratok, es egyszeruen nem tudja ezt elfogani, es rettento feltekeny. Par napja aztmondta nekem hogy az osszessel kavarok, es hogy o nem igy ismert meg engem, nem igy allitottam be magam. Es eleg rosszul esett viszont a barataimat nem fogom eldobni azert mert ezt nem tudja elfogadni :D valaki volt mar hasonlo helyzetben?
16/l 20/f
Ha neki ezzel gondja van, akkor jobb, ha már most elküldöd.
Aki ilyen mértékben féltékeny, illetve ennyire nem fogad el téged olyannak, amilyen vagy, azzal sosem lesz normális kapcsolatod.
Legközelebb meg az elején tisztázd, hogy vannak barátaid, fiúk is, ha neki ezzel gondja van, akkor ne strapáljátok egymás idejét fölöslegesen.
Utosló: ugyan ne légy már ennyie begyepesedett!
Egy 20 éves még közel sem felnött, igen sok még tanul, és nem feltétlen érettebb, mint egy középiskolás. A kédés alapján egyáltalán nem az, sokkal gyerekesebb, mint a kérdezö.
Egy 16 éves lány meg böven lehet éretten gondolkodó ember, ennyire klissékben gondolkodni, ahogy te teszed, nem lenne szabad.
Ööö... Fiu+lány+alkohol nem jó páros soha...
Főleg ha esetleg az egyik akár titkon is többet akar. Ezt soha nem lehet tudni. Ha akarod privátba mesélek valamit, de azt itt nem írnám le (személyes tapasztalat)
tök simán lehet hogy ninsc közöttük semmi, hagyd már ezt a baromságot hetes, és inkább verd ki magadnak.
kérdező, én őszinte leszek, nem ajánlom hogy együtt maradj ezzel a srácccal, ez ilyen nárcisztikusokra jellemző húzás, hogy először az összes barátodat elmarja, hogy később ne tudj kitől segítséget kérni, ha ő pálfordul egyet. olvasgass egy kicsit a nárcisztikus személyiségzavarról, olyan sztorikat ahol ilyen emberekkel jönnek össze, és vigyázz nagyon magadra.
"Egy 20 éves még közel sem felnött, igen sok még tanul, és nem feltétlen érettebb, mint egy középiskolás. A kédés alapján egyáltalán nem az, sokkal gyerekesebb, mint a kérdezö."
Egy 20 éves rohadtul felnőtt. Ha nem az, akkor marha nagy gondok vannak. 20 évesen eszembe nem jutott 16 éves lányok után kajtatni és a barátaimnak sem.
Én éppen emiatt szakítottam barátnőmmel. Nekem sok volt, amikor "bajnokomnak" "szerelmemnek" nevezte a fiú barátait. Meg egymás kezét fogják az utcán poénból? :DDD Nekem ott lett elég, amikor megkérdezték, hogy most együtt vagyok-e vele vagy sem.
Addig nincs semmi baj az ellenkező nemű barátokkal, amíg nem lépsz át egy határt. Ezt meg kell beszélni, ha zavarja valami és másképp látjátok. Ha tényleg nem képes felfogni, akkor do svidaniya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!