Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haver húgával összejönni? Volt valaki hasonló helyzetben?
Őszintén nem tudom
Volt olyan barátom aki csúnyán összeverekedett a legjobb haverjával mert lefeküdt a húgával
Viszont van olyan is aki ezt jó szemmel nézte
De ha nagyon szereted a barátod és ezt a barátságot hosszútávra szeretnéd akkor óvatosan a kiscsajjal es kerüld mert ha haraggal váltok el az kihat a barátságodra
Kérdezd meg a haverodat h mit szólna És akkor eldől
Voltam hasonló helyzetbe, beszéltem haverral is és csak annyit mondott, hogy ő örülne neki mivel egy kúltúrált ember vagyok, nem használnám ki és tényleg megbecsülném. Később hozzá tette, hogy majd beszél a hugával az érdekembe, mert tényleg jobban járna velem, mint egy olyan palival aki csak kihasználja és elhagyja.
Persze később nem sok minden lett belőle, taliztunk párszor volt csók is, de jobbnak láttuk, ha barátok maradunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!