Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mennyi idő után, miért és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után, miért és hogy szakítottatok?

Figyelt kérdés
2019. máj. 16. 05:00
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
8 hónap után, interneten keresztül mert nagyon messze laktunk egymástól. Elegem lett a hülyeségeiből, változtatni nem tudott és nem is akart, ezért szakítottam vele. 18L
2019. máj. 16. 06:56
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
4 év után, amikor elmentem egyetemre. Leültünk és megbeszéltük, hogy ez így már úgysem fog működni.
2019. máj. 16. 07:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Majdnem 3 év után szakítottam vele, személyesen találkoztunk semleges helyen. Az ok pedig az volt, hogy rájöttem, nekem nagyon nem ez kell, nem kell a szorongás és a gyomorgörcs, és sokkal jobban érezném magam nélküle. Ez 1 hónapja volt, és tényleg sokkal jobban érzem magam, nyugodtan alszom, nem szorongok(pedig érettségiztem is, szoval lett volna okom stresszelni), egyszerűen kivirultam.
2019. máj. 16. 12:47
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
9 hónap után. Túl sokat veszekedtünk, már egymás idegeire mentünk folyamatosan. Eleinte még csak szóba jött, majd úgy döntöttünk, hogy ezt élőbe jobb lenne átbeszélni. Mire eljött a találkozó napja, már tudtuk, hogy nem megbeszélni fogjuk, hanem szakítani. A veszekedések ellenére nem váltunk el haraggal, és adtunk a másiknak egy utolsó csókot. Azóta is bánom, hogy akkoriban annyira éretlenek voltunk a problémák megoldására, és a helyzetek kezelésére. Mai fejjel biztosan másképp történt volna.
2019. máj. 16. 13:06
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
egy nap; csak; ;takarodj;
2019. máj. 16. 14:11
 6/8 anonim ***** válasza:
4 hónap után mert idegileg meg anyagilag kikészített és én próbáltam kulturáltan de ő ebben nem volt partner úgyhogy hazudozott rólam minden szart közbe meg próbálta magát visszakönyörögni
2019. máj. 16. 23:27
 7/8 anonim ***** válasza:
2 év után mert megcsalt, hazudozott, minden emberi mivoltomban megalázott és kizsigerelt idegileg. Részegek voltunk amikor szakítottunk egy buliban, utána még hónapokig összejártunk és velem csalta a későbbi barátnőit.
2019. máj. 18. 01:30
 8/8 anonim ***** válasza:
7* neked skizofrén az élettársad ha szakít veled utána meg tovább jár qurni hozzád. te meg egy balfassz vagy hogy engeded.
2019. máj. 18. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!