Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg sok olyan lány van aki 181 cm alatt nem jön össze fiúval?
Tényleg a lányok nagy részének főleg a 170+ magassággal rendelkező lányoknak elvárás az , hogy 181 cm legyen az ember! És 1-2-3 cm sem hiányozhat? Ezt egy 169-170 magas, lány “barátom” mondta nekem , hogy ő csak 180 cm felett jön össze fiúval! Megkérdeztem tőle , hogy 179-180 a legalja. Azt mondta erre , hogy legalább 181, az alatt nem lehet fél cm-el sem egy fiú! És én is csak 179 cm körűl vagyok. Nem értem miért pont 181, mert 180 felett van! Vagy egyátalán miért nem enged el 1-2 cm-et belőle? Mert nekem is a minimum a 165-166 mégis össze jöttem korábban egy 163 cm magas lánnyal. Nem érdekelt , hogy nincs 165-166 között mert megszerettem. Pedig én is megtehettem volna , hogy elhajtom azért mert nincs akkora! Nem értem ezt a 15-16 éves lányok miért nem tudnak normálisan gondolkodni,hisz már majdnem felnőttek. Így egy 10 éves se gondolkodik. Jelenleg nekem is egy olyan lány a kiszemeltem aki nem rég tőltötte a 16 évet! És 176 cm magas. Remélem ,hogyha ő is ilyen azelőtt kiszúrom mielőtt bele esnék! Mert ha későn veszem észre akkor a szívem tőrik össze úgy ahogy van. Mivel kecskeméti vagyok így sajnos láttam már elég sok undorító dolgot. Van itt 1-2 olyan is akihez Iphone XR kell meg Bmw m7 meg ilyenek!
17/F
Igen!
Sok lánynak magas pasi kell...amíg rá nem jönnek, hogy semmit nem ér a 180-190 centi, ha a srác takarító, minimálbéres. Na akkor lesz jó nekik a 167 centis bróker.
4.-nek igaza van!
Ezért van sok gyári melós, takarító és hajléktalan srácnak mély érzésű, tisztalelkű, modell csaja! >:)
Szerintem nem a béemvé meg az ájfón a döntő; ez teljesen mellékes. Nem a márka, hanem a megjelenés számít!
Kicsit jobban a lényegre térve: Nekem se jön be, sőt abszolút nem, ha 180 alatti egy férfi, mert a magas ember férfias(mármint a megjelenése), az alacsony mg gyerekes.
Az alacsony férfiak taszítóak nekem, a magasak(de csak a magas-vékony-egy kissé izmos)olyan peckes mozgásúak, férfiasak, szexisek, csodálatosak, méltóságteljesek.
Van egy elég magas barátnőm, majdnem 180 centi. Nyilván, ha a srác csak 175 cm, akkor alacsonyabb nála, nem vehet fel magassarkút, le kell hajolnia hozzá egy csókért stb. Ezt sok lány nem szereti.
Az alacsonyabb lányok is általában jobban szeretik a magasabb pasikat, de szerintem ott már nem olyan mérvadó, hogy valaki 178 vagy 181 cm. Pláne egy alacsonyabb, 150-160 centis lány nem biztos hogy a tőle jóval magasabb pasikért lesz oda.
Egyébként a barátnőd aki azt mondta nem lehet egy pasi 181 alatt, az tuti mérőszalaggal jár randizni...
Jajj, de gyerekek vagytok még. :D Bezzeg máskor "a belső fontosabb" van minden kérdésnél, de a magasság az nem külsőség, igaz?
Ha szerelmes az ember, akkor nem a magasság lesz a mérvadó, hanem a személyiség. Teljesen mindegy lesz, hogy 10 centivel magasabb vagy alacsonyabb lesz az illető. Ezt igazán meg kéne tanulni. És akinek a külső fontosabb, mint a belső, az igenis ribi, mert lazán le fog cserélni másra. Aki meg számolgat, hogy max ennyivel lehet magasabb vagy alacsonyabb, az éretlen egy kapcsolatra. Tehát aki lepontozott vagy megcáfol, az magát minősíti. #4 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!