Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy kapcsolatba "bele lehet savanyodni"?
Figyelt kérdés
Tudom hülyén fejeztem ki magam de mióta a baratnőnek pasija van a bulikba egy korty alkoholt nem iszik, nem táncol egész este csak ül..
Kedve sincs a bulikhoz, arról mar nem is beszélve hogy egyre többet hanyagol minket van olyan hogy egy hónapba egy napot nem szán rá arra hogy találkozzunk es mikor találkozunk akkor is egyfolytába szomorú.
Már mondtuk neki hogy mi van vele de azt mondja hogy ő ilyen. De a pasija előtt alíg várta hogy elmennyünk bulizni táncolt és minden oké volt.
2019. máj. 4. 16:45
2/4 anonim válasza:
Szerintem valami más állhat a háttérben. Ha boldogtalan lenne a kapcsolatában, ponthogy várná a veletek töltött időt.
3/4 anonim válasza:
Nem savanyodott bele semmibe. Természetes dolog, hogy ha valaki megtalálta a párját, akkor onnantól kezdve már kevésbé van kedve eljárni hazulról a barátokkal bulizni, szórakozni, mint akkor, amikor még párkeresésben volt. Pláne a párja nélkül. Ez nem azt jelenti, hogy onnantól kezdve bezárkóznak, csak egyszerűen kellemesebb otthon, kettesben tölteni az időt. Szívesebben van a párjával, és ez így van rendjén. Aki pedig szereti a párját, az sehol sem érzi magát igazán jól nélküle. Neked sem lesz már ugyanilyen fontos a baráti társaság, ha lesz egy szerelmed.
4/4 anonim válasza:
Szerintem a bulikba és belétek savanyodott, nem a kapcsolatába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!