Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan közöljem vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közöljem vele?

Figyelt kérdés

Elmondom a helyzetet...

Tehát vagyok én, meg egy lány. Szoktunk találkozni az osztálytársam által,és Én, Ő, osztálytársam és a barátnője szoktunk setalgatni stb.

Ez eddig meg okés is, viszont... A lány többet érez irántam, és nyilván én is iránta (DE EZT Ő NEM TUDJA). Párszor kettesben maradtunk egy kicsit... itt kezdődik a probléma. Semmi, de tényleg semmi nem jut ilyenkor eszembe, higy mit mondhatnék Neki. Már 2x lehetett volna lehetőségem igazán kettesbe lenni vele.Csak itt már nem tudom, hogy miről beszéljek, hogy szóba jöhessen a kapcsolat téma is. Mert én már 8 szem között közöltem vele, hogy egyelőre kapcsolatot nem szeretnék, max baratsag.

ÉÉss újabb probléma...

Mégpedig az a problémám, hogy amikor így 4-esbe vagyunk, akkor egy olyan dolgokat csináljak vele, amit ő jó néven lesz, es a leendő esetleges kapcsolathoz egy kis lökést adjon, akár még csókhoz közeli is legyen a helyzet.

Ez lenne az első olyan normálisabb, felnőttesebb fejjel tekintett kapcsolatom.

Én:16F

Lány17L

2019. ápr. 9. 20:25
 1/4 A kérdező kommentje:
Jah, és a lánynak instabil kapcsolata van, vagyis egyáltalán nincsenek jóban.
2019. ápr. 9. 20:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Most akkor mit is akarsz? Ha akarsz vmit,akkor hívd el enni/moziba...stb.
2019. ápr. 9. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:

A kollégának igaza van. Először te döntsd el, mit szeretnél. Ha akarsz ebből valamit, akkor ismerd meg jobban, kérdezgesd nem túl személyes de nem is túl sablonos kérdésekkel. A lényeg, hogy megtudd, milyen ő valójában. Ha így is tetszik, akkor hívd el valahova.

Ha nem akarsz kapcsolatot, akkor sem árt megismerni, hátha közben meggondolod magad.

2019. ápr. 9. 21:48
 4/4 A.Norbert válasza:
Üssed ki a paliját, oszt' viszon' látás
2019. ápr. 10. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!