Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ennek jövője?
17 éves és már rengeteg csalódása volt...? A kis huncut...
Kedves Kérdező, nézetem szerint nem jössz be neki és próbál ilyen szerencsétlen indokokkal lerázni. Két hét alatt nem eshettél annyira ebbe a lányba, hogy egy pohár borocska (ne több!) ne józanítana ki belőle.
Vannak más lányok is!
F.
Koszonom a valaszt.
O tenyleg nagyon megbabonazott nem tudom miert de nehez lenne elfelejtenem..
De ha nem jonnek be neki, miert huzna magahoz, csokolna meg, fogna a kezem meg puszilgatna 5percenkent?
Ezt beszéld meg vele,
Hogy te nem az " exei " vagy meg hasonlók.
Aztán majd csak lesz valami,
Kérdezd meg mi az igazság.
Lehet csak búfelejtőnek kellettèl vagy valami.
Ezt jó lenne kideríteni :)
Aztán ha csak a csalódások miatt nem megy neki ez az egész, akkor szép lassan lehetne újra kezdeni ezt a " kapcsolat " dolgot.
És ha kell, várj a szexel akár egy évet is,
Bár, mai világban inkább azért dobnak mert nem akarják egyből gerincrevágni őket....
Majd alakul a dolog :)
Nekem ez a furcsa (Te írtad mindet):
"De ha nem jönnék be neki, miért húzna magához, csókolna meg, fogná a kezem, meg puszilgatna 5 percenként?"
Továbbá:
"Ma még találkoztunk, ott is minden jó volt, erre este küldött egy üzit, hogy neki ez nem megy..."
Tehát, a nagy "szeretetkimutatás" után hamar rájött, hogy ez neki nem megy...
Azért szerintem még nincs veszve a dolog, viszont mindenképpen maradjatok a baráti viszonyban, aztán eldől/-het... Viszont, ha találkozol egy neked szimpatikus lánnyal - próbálj vele megismerkedni, mert a mostani akár fölöslegesen hitegethet is.
az a része, amit kiemeltél, nem egyszer volt, akárhányszor taliztunk mindig hozzámbújt, csókolgatott meg ezek.
a baráti viszonyt is felhoztam, de azt mondta nem akarja mert ha látnánk egymást nem bírná ki h ne csókoljon meg meg ezek.
nem értem az egész helyzetet..
köszönöm a válaszokat ment a zöld kéz!
Ezt mindenképp vele kell rendezned.
Szerintem ne légy türelmetlen vele szemben, de finoman érzékeltetheted vele, hogy nem szeretnéd, ha hitegetne, végül útilaput kötne a sarkadra.
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!