Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lehet ennek jövője?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ennek jövője?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel 2 hete jöttünk össze, első talin volt csók, kézen fogva mentünk, de ő akarta nem én erőltettem rá magam. Ma még találkoztunk ott is minden jó volt, erre este küldött egy üzit hogy neki ez nem megy, mert annyit csalódott az exeiben hogy nem tud belém szeretni, meg hogy csak kihasználna és nem is törődne velem.. de én érzem hogy törődik velem, meg hog jól érzi magát velem és tényleg nagyon fontos lett nekem ezalatt a 2 hét alatt.. lehet jövője? 17 vagyok és ő is
2019. ápr. 7. 22:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

17 éves és már rengeteg csalódása volt...? A kis huncut...

Kedves Kérdező, nézetem szerint nem jössz be neki és próbál ilyen szerencsétlen indokokkal lerázni. Két hét alatt nem eshettél annyira ebbe a lányba, hogy egy pohár borocska (ne több!) ne józanítana ki belőle.

Vannak más lányok is!

F.

2019. ápr. 7. 23:18
 2/6 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszt.

O tenyleg nagyon megbabonazott nem tudom miert de nehez lenne elfelejtenem..

De ha nem jonnek be neki, miert huzna magahoz, csokolna meg, fogna a kezem meg puszilgatna 5percenkent?

2019. ápr. 8. 00:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt beszéld meg vele,

Hogy te nem az " exei " vagy meg hasonlók.

Aztán majd csak lesz valami,

Kérdezd meg mi az igazság.

Lehet csak búfelejtőnek kellettèl vagy valami.

Ezt jó lenne kideríteni :)

Aztán ha csak a csalódások miatt nem megy neki ez az egész, akkor szép lassan lehetne újra kezdeni ezt a " kapcsolat " dolgot.

És ha kell, várj a szexel akár egy évet is,

Bár, mai világban inkább azért dobnak mert nem akarják egyből gerincrevágni őket....

Majd alakul a dolog :)

2019. ápr. 8. 08:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem ez a furcsa (Te írtad mindet):

"De ha nem jönnék be neki, miért húzna magához, csókolna meg, fogná a kezem, meg puszilgatna 5 percenként?"

Továbbá:

"Ma még találkoztunk, ott is minden jó volt, erre este küldött egy üzit, hogy neki ez nem megy..."

Tehát, a nagy "szeretetkimutatás" után hamar rájött, hogy ez neki nem megy...

Azért szerintem még nincs veszve a dolog, viszont mindenképpen maradjatok a baráti viszonyban, aztán eldől/-het... Viszont, ha találkozol egy neked szimpatikus lánnyal - próbálj vele megismerkedni, mert a mostani akár fölöslegesen hitegethet is.

2019. ápr. 8. 09:44
 5/6 A kérdező kommentje:

az a része, amit kiemeltél, nem egyszer volt, akárhányszor taliztunk mindig hozzámbújt, csókolgatott meg ezek.

a baráti viszonyt is felhoztam, de azt mondta nem akarja mert ha látnánk egymást nem bírná ki h ne csókoljon meg meg ezek.

nem értem az egész helyzetet..

köszönöm a válaszokat ment a zöld kéz!

2019. ápr. 8. 16:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Ezt mindenképp vele kell rendezned.

Szerintem ne légy türelmetlen vele szemben, de finoman érzékeltetheted vele, hogy nem szeretnéd, ha hitegetne, végül útilaput kötne a sarkadra.

Sok szerencsét!

2019. ápr. 8. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!