Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet jövője egy adventista-iszlám párkapcsoltnak?
Figyelt kérdés
2017. nov. 5. 02:00
2/3 anonim válasza:
Ha a lány a muszlim, akkor nyilván nem.
Ha el tudjátok egymást fogadni vagy nem játszik annyira központi szerepet a vallás, akkor igen.
3/3 theradion válasza:
Ha a vallást bármelyikük komolyan veszi, akkor nincs jövője. Mindkét vallás abból indul ki, hogy kizárólag neki van igaza, mindenki más téved. Én számos muszlimot és számos adventistát ismerek. És lehet, hogy ezt sokan fordítva gondolnátok, de én mérsékelt muszlimot, aki akár kapcsolatban, házasságban is jól elvan egy kereszténnyel, elég sokat ismerek. Viszont ahány adventistával találkoztam eddig, egytöl egyig fundamentalista, aki el sem tudja képzelni azt, hogy ne akarjon elhurcolni a gyülekezetébe megtéríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!