Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tamadt egy orult otletem!...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tamadt egy orult otletem! Fiuk ti mit szolnatok ehhez?

Figyelt kérdés

A baratommal tonkrement a masfel eves kapcsolatom. Az okokat nem sorolom (nem csaltuk meg egymast semmi drasztikus) szeretnem visszakapni. Arra gondoltam egyik reggel elmegyek a leghamarabbi busszal (o kollegista) es lehet kapni kretat ami ugye fog a jardara en pedig egeszen az iskolaba vezeto utig irnam a szoveget persze rajzokkal es hogy ne legyen ciki a suli kozeleben mar csak szivecsket rajzolnek nem szoveget meg veletlen se jojjon ra senki csak o hogy ki vagyok

Ez lenne a szoveg:Szia kedves Mr észbontó

Azt hiszem még mindig van mondanivalóm

Az emberek nem tudják ki vagyok de te igen

Mindig is orult voltam

Ez ma se lesz maskent

Mert a célom újra megcsokolni téged

Tudom sietsz

Már talán nem vagy kíváncsi ràm

De nagyon szeretlek és azt akarom kérdezni

"Akarsz-e jönni velem, ha játszom,

emlékezni, ha már nem hiányzom,

a közelséget, ha felsérti bánat,

lennél-e még velem a bolond vasárnap?

Akarsz-e szívből játszani a tűzzel,

fényt gyújtani belül, hogy démonokat űzz el,

találkozni magaddal, az akaratod edzeni,

veszteni, majd nyerni, aztán elölről kezdeni?

2019. ápr. 7. 10:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%

Ha egy lány velem ilyet csinálni biztos, hogy minden kapcsolatot megszakítanék vele

Nyugodtan lepontozhattok, bocs, hogy más a véleményem

2019. ápr. 7. 12:07
 12/17 anonim ***** válasza:
Lehet hogy egyedül vagyok de szerintem ez nagyon őrült és egyben őrülten jó ötlet:)
2019. ápr. 7. 13:23
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon hülye ötlet. Gyerekes és a srác szerintem nemhogy vissza fog menni hozzád, hanem fejvesztve fog menekülni utána és valószínűleg baromi kínos lesz.

Emellett én is kérdeznék valamit. Miért nem beszéled meg vele inkább egy találkozó keretében? Ha nem történt semmi drasztikus, véleményem szerint szóba is állna veled (amíg ezt a marhaságot nem csinálod meg, amit fentebb kifejtettél...).

2019. ápr. 7. 14:06
 14/17 anonim ***** válasza:
Inkabb beszéljétek meg mi a gond mint hogy ilyrn baromságod küldenél ami kb semmit mondó.
2019. ápr. 7. 14:31
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

bocs, értem, hogy ezeket a tüncimókus cuksi dolgokat elsősorban a fiúk nem értékelik, de én lányként is jót röhögtem rajta...

ne ijeszd meg így szegény srácot, nem érdemli meg xd

2019. ápr. 7. 14:39
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ez még a legtöbb lánynak is para. Hanyagold, sokkal egyszerűbb, ha személyesen megkérdezed tőle.

18/L

2019. ápr. 7. 16:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Tudok jobbat, ami igazi megoldás. Megnézed az okokat, miért szakítottatok, majd javítasz magadon úgy hogy ne legyen baj a kapcsolatotokban. Így odamész hozzá beszélni, hogy újra próbáljátok a kapcsolatotokat.
2019. ápr. 8. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!