Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tamadt egy orult otletem! Fiuk ti mit szolnatok ehhez?
A baratommal tonkrement a masfel eves kapcsolatom. Az okokat nem sorolom (nem csaltuk meg egymast semmi drasztikus) szeretnem visszakapni. Arra gondoltam egyik reggel elmegyek a leghamarabbi busszal (o kollegista) es lehet kapni kretat ami ugye fog a jardara en pedig egeszen az iskolaba vezeto utig irnam a szoveget persze rajzokkal es hogy ne legyen ciki a suli kozeleben mar csak szivecsket rajzolnek nem szoveget meg veletlen se jojjon ra senki csak o hogy ki vagyok
Ez lenne a szoveg:Szia kedves Mr észbontó
Azt hiszem még mindig van mondanivalóm
Az emberek nem tudják ki vagyok de te igen
Mindig is orult voltam
Ez ma se lesz maskent
Mert a célom újra megcsokolni téged
Tudom sietsz
Már talán nem vagy kíváncsi ràm
De nagyon szeretlek és azt akarom kérdezni
"Akarsz-e jönni velem, ha játszom,
emlékezni, ha már nem hiányzom,
a közelséget, ha felsérti bánat,
lennél-e még velem a bolond vasárnap?
Akarsz-e szívből játszani a tűzzel,
fényt gyújtani belül, hogy démonokat űzz el,
találkozni magaddal, az akaratod edzeni,
veszteni, majd nyerni, aztán elölről kezdeni?
Hogyha ezt kell tenni egy kapcsolatért, az már régen rossz. Ettől nem lesz semmi jobb, bármik is voltak az okok. Maximum időleges enyhülést hozhat.
De nagyon bájos a szándék. :) Ez a későbbi korosztályból, sőt már 21-22 éves kortól kiveszett... Ezt a lelkesedést csak egy félig gyerek-félig felnőtt tudja produkálni és ez egy érték. :) :D
Egy fiú inkább cikinek tartaná, mint aranyosnak.
Egyébként cuki vagy, de ez tipikusan olyan valami, amit a lányok aranyosnak meg romantikusnak találnak, a fiúk meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!