Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megfogom csalni a barátnőmet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfogom csalni a barátnőmet?

Figyelt kérdés
20 éves srác vagyok 17 évesen jöttem össze a barátnőmmel, vele vesztettem el.. 3 éve vagyunk együtt, jó minden sokat találkozunk, igazán összeillünk és nagyon szeretem.. de már jó ideje egy rosz dolog jár a fejemben, az hogy még csak vele voltam, a haverok is folyton mesélik mennyi nővel voltak stb és bogarat ültettek a fülembe, néha ábrándozok milyen lenne más lánnyal a szex de nem húz rá a szívem hogy megcsaljam a barátnőmet, és fóleg nem hogy elveszítsem.. ki volt már ilyen helyzetben? mi lett a vége?

2019. márc. 28. 10:57
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Inkább arra legyél büszke, hogy ilyen hamar megállapodtál. Ritka az ilyen. Véletlenül se jusson eszedbe a megcsalás, mert mégegy ilyen nőt nem fogsz találni. Inkább becsüld meg és szeresd. Bánni fogod ha ilyen miatt vége lesz.
2019. márc. 28. 11:04
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

Ha van egy jól működő kapcsolatod, nem éri meg felrúgni. Egy alkalmi szex pár percig tesz boldoggá. Egy hosszú távú kapcsolat meg szinte folyamatosan.

A szinglik, akik több parnerrel is vannak, is azt irigylik általában, akinek komoly kapcsolata van.

Többet ér szerintem, mint néhány kaland. Némi betegségekről nem is beszélve, van ami ellen az óvszer sem véd.

2019. márc. 28. 11:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer hagyod el vagy hagy el! Csak egyszer! Az életben olyat mint ő nem fogsz találni :)

De nem fogod megcsalni! Lesz eszed :) en sem csaltam meg az első barátnőmet még akkor sem, ha ő meg is csalt, de a végére nagyon kihultunk és butus volt :D

2019. márc. 28. 11:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem eri meg,szerelem nélkül úgy sem lenne olyan jo egy masik novel,mint a szerelmeddel.

A paráznaság bűn!

2019. márc. 28. 12:19
 5/10 anonim ***** válasza:
93%

Szintén 17 évesen jöttünk össze, szintén elsők egymásnak. 9 éve vagyunk együtt, boldog házasságban.

Ha igazán szeretsz valakit, eszedbe sem jut az, hogy egy másik lyukat betömj. Az, hogy a barátaid hány lánnyal voltak, nem érdem, csak azt mutatja, hogy komoly kapcsolatra nem alkalmasak egyelőre. Te igen. Egy éjszaka bárkivel vagy akár egy élet, azzal, akit szeretsz. Mérlegelj, hogy számodra mi a fontosabb.

2019. márc. 28. 12:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég...Képes lennél kockára tenni szerelmed egy ilyen hülyeség miatt? Megáll az eszem... Meg ne csald!
2019. márc. 28. 14:16
 7/10 anonim ***** válasza:
87%

Várom a lepontozást, de szerintem meg 20 éves vagy és nem negyven. Nem kell vele leélned az életed.

Viszont amíg jó ez a kapcsolat, addig ne cseszd el egy megcsalással. Az meg amúgy természetes, hogy gondolsz arra is, milyen lenne mással.

2019. márc. 29. 08:06
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem bírsz magaddal akkor ne csald meg. Hanem szakits vele, és éld ki magad, aztán majd megint találsz magadnak barátnőt!
2019. márc. 29. 11:27
 9/10 anonim válasza:
100%

Mi 16 évesen jöttünk őssze mi is együtt veszítettük el ő is ezt érezte amit te 2017ben szakítottunk 1hónapra de ugyanúgy beszélgettünk és akkor lefeküdt egy másik lánnyal és én is mással de nem volt olyan mint képzeltem.. utána ő akart visszajönni hozzám és én visszafogadtam. Nekünk szerintem ez jót tett, azóta sokkal jobb kapcsolatunk de nem éri meg!!

20/L

2019. márc. 29. 13:25
 10/10 anonim ***** válasza:
25%
Ebben a kérdésben nem tudsz helyesen dönteni, kérdező. Ha megcsalod, most bánod meg, ha nem teszed, később. Ezt be kell nyelni; vannak az életben kivédhetetlen csapdák.
2019. márc. 29. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!