Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret engem de nem változna, mi legyen?
A baratnom es en fel eve vagyunk egyutt.Kozben elojott,hogy kicsit un engem,1x 1 hetre szet is mentunk,de nem voltunk kepesek fentartani azt az allapotot (en vegig szerettem,neki vannak problemai).
Az utobbi 2 honapban feljon,hogy fiatal,meg ki akarja elni magat,de igazabol mast nem akar rajtam kivul.
Es azt mondja fel,hogy elveszit,mert makacs,es emiatt elkuldom majd.De aztmondta nem tud valtoztatni ezen.
Megis mi legyen?
A jovonket egyutt kepzeltuk el,nem akarunk mast egy picit sem,nem akarunk szakitani,de szenvedunk emiatt (vannak remek vitaink emiatt).
Valamit ki kene talalnunk ill valamit tennie kene,hogy elmuljon benne ez a "Kalandvagy" erzes es hogy ne akarjon allandoan tudatosan megbantani makacssagbol.
17F es 18L
Ui.:Remelem erteni a problemat valamennyire.
Ui2.:Bocsi az ekezetek miatt,telefonrol vagyok.
Szeret, de meg fog csalni fűvel fával. Persze nem akar elhagyni, mert jól érzi magát melletted is de kívánja a változatosságot.
Nos én ilyenbe biztos nem mennek bele. Megmondják neki, hogy élje ki magát engem meg kerüljön.
Állítólag nem akar mást rajtad kívül, de közben un téged. Ez a kettő azért eléggé ellentmond egymásnak. De amúgy hogy érti nem élte ki magát ?? pl. egy buliba el lehet menni együtt is barátokkal és úgy hogy nem kell végig egymás nyakán lógni ha nem akartok. Vagy külön elmenni barátnőkkel egy kis vásárlásra, stb. :D Szóval nem értem.. Te vagy neki az első?? Mindig ugyanazt csináljátok hétvégén/hétköznap azért unt rád??
22/L
Megcsalni nemfog, ismerem ennyire.
Elottem volt sok rovid kapcsolata (1 max(!) 2 honap), en vagyok neki az elso,akivel nem szakit,ha gond van,hanem megbeszelunk mindent.Mind a kettonk felerol mely ez a kapcsolat.
Az "un" szo talan eros volt.Igazabol mar nincs mit felfedezni bennem,de egyebkent erdekes embernek tart.Csak O elvezi,hogyha felfedezhet valakit.
Es "kielni magat" is annyit tesz,hogy (a szavaival elve) "Tapasztalatot akar".
Valami ilyesmi.
Megcsalni nemfog, ha akar valamit egy masik sractol,akkor szakit velem,O egy ilyen ember. Marmint oszinte felre ne ertsetek,nem ketszinu,hogy a hatam mogott megcsal.
Az, hogy Te mit látsz rajta, mit tételezel (hiszel el) róla, abszolút nem azt jelenti, hogy ez úgy is van!
Szerelmes vagy a lányba, és ezért vak is.
Ki akarja magát élni? Kérdezem: plázákban, barátnők társaságában, utazással stb.? Ezt veled együtt, ill. beleegyezéseddel nélküled is csinálhatná.
Szexuálisan akarja magát kiélni? Ehhez Te tényleg nem kellesz neki.
F.
Hát nemtudom.
Köszönöm azért...Meglátjuk idővel mi lesz.
És jó,persze,nem muszáj hinni nekem,hisz Én ismerem és nem ti.Szóval megértem,hogy lehetetlennek hangzik,hogy tudom,hogy nem fog megcsalni.
Azt írod, hogy tapasztalatot akar, nem csal meg, megunt téged...
Barátom! Te olyan felszarvazott címeres szarvasbika leszel, hogy nincs párja a vidéken!
("Az asszony ingatag, úgy hajlik, mint a nád..." - Verdi: Rigoletto).
Tisztelet a sok-sok kivételnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!