Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan lehet kivitelezni egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kivitelezni egy párkapcsolatot, ha a másik fél közel 100km-re lakik? Nektek volt hasonló?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat chatelünk, már elhívtam randizni is és hát imádom őt, de felék hogy ez a távolság egy kicsit sok. Ti milyen tanácsokkal látnátok el?

2019. márc. 20. 05:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi a párommal 200km-re lakunk egymástól. Hétvégente szoktunk találkozni, ritkán csak 2 hetente látjuk egymást, de belefér (a pénteket, szombatot és a vasárnapot töltjük együtt többnyire). Neki aurója van, így ő jön többször, én inkább szünetekben utazok hozzá vonattal. Ha el tudtok jutni egymáshoz akkor teljesen jó szerintem. A kérdés inkább hogy megelégszetek-e ennyi együtt töltött idővel, megéri-e így nektek. Sok sikert ^^
2019. márc. 20. 06:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem az egyik osztálytársam már együtt van a barátnőjével kb. 1-1,5-2 éve(nem tudom pontosan) és ők 60km-re laknak egymástól. Régebben vonattal ment a srác, most kocsival. Hétvégente találkoznak csak, és látszólag megvannak, bár a srác más lányokkal is beszélget meg bókolgat nekik, de nem hiszem, hogy megcsalná őt.

18/F

2019. márc. 20. 20:19
 3/6 anonim ***** válasza:

80 km a táv köztünk. A hétvégét együtt szoktuk tölteni, általában ő jön.

Hogy a táv nálatok működne e azt nem tudom. Beszélgessetek erről nagyon sokat, legyen határozott elképzelésetek mindenről pl. minimum 2 tali egy hónapban, a flört is megcsalás neked stb... ha ezek at vannak beszélve és tudjátok hol a határ működhet :)

2019. márc. 21. 05:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát én biztosan nem tudnék igy élni, az tutti.

Nekem kell az élmény, hogy pl. csak úgy átugrok a bnőmhöz és kirángatom a zuhany alól, stb stb

2019. márc. 21. 05:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha ő is szerelmes, akkor menni fog, de egy idő után össze kellene költözni valamelyikőtök lakhelyére.Remélhetőleg nem külföldre.
2019. márc. 21. 06:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha a másik fél közel 100km-re lakik, az nem pár-, hanem távkapcsolat.
2019. márc. 21. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!