Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kivitelezni egy párkapcsolatot, ha a másik fél közel 100km-re lakik? Nektek volt hasonló?

Nekem az egyik osztálytársam már együtt van a barátnőjével kb. 1-1,5-2 éve(nem tudom pontosan) és ők 60km-re laknak egymástól. Régebben vonattal ment a srác, most kocsival. Hétvégente találkoznak csak, és látszólag megvannak, bár a srác más lányokkal is beszélget meg bókolgat nekik, de nem hiszem, hogy megcsalná őt.
18/F

80 km a táv köztünk. A hétvégét együtt szoktuk tölteni, általában ő jön.
Hogy a táv nálatok működne e azt nem tudom. Beszélgessetek erről nagyon sokat, legyen határozott elképzelésetek mindenről pl. minimum 2 tali egy hónapban, a flört is megcsalás neked stb... ha ezek at vannak beszélve és tudjátok hol a határ működhet :)

Hát én biztosan nem tudnék igy élni, az tutti.
Nekem kell az élmény, hogy pl. csak úgy átugrok a bnőmhöz és kirángatom a zuhany alól, stb stb

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!