Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és hova hivjam el a lányt?
Sziasztok!
Van egy osztálytársam aki nagyon tetszik nekem,és szerintem adott jeleket,hogy én is bejövök neki,viszont úgy érzem kezdeményezni egyikünk se mer.Arra gondoltam,hogy elhivom moziba,viszont nem tudok olyan szöveget,amivel ha nemet is mond nem égek be annyira.Esetleg más olyan hely,ahova el lehetne hivni beszélgetni,elkezdeni a társalgást?
Csak akkor menjetek moziba, ha nem vagy a szavak embere...
Ellenkező esetben javaslom a szia délután nincs kedved meginni egy kávét teát vagy nincs kedved sétálni egy kicsit?
Az nem égő, ha visszautasítanak. Megkérded igen, vagy nemet mond. Aki ezen nevet az nem elég felnőtt efféle dolgokhoz. Nem éri meg, azt hiszi ez ciki.
Kérdezd meg tőle el e akar menni veled mondjuk meginni valamit. Valahol ahol tudtok beszélgetni. A moziba nem igazán fogtok beszélgetni.
#5 fura, én meg pont hogy azt értékelném, ha arra hívna. Egyszer volt is, hogy a fiú akiért még most is oda vagyok, ugyanúgy horrorra hívott és bár még volt velünk még egy barátunk, én abban a pillanatban tudtam, hogy ő kell.
Én egyébként támogatom első randinak a mozit. Osztálytársak vagytok, ha akarnátok, tudnátok beszélgetni eleget, max mozi után elmentek sétálni, azt is sokan értékelni szokták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!