Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan és hova hivjam el a lányt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tele kérdése:

Hogyan és hova hivjam el a lányt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy osztálytársam aki nagyon tetszik nekem,és szerintem adott jeleket,hogy én is bejövök neki,viszont úgy érzem kezdeményezni egyikünk se mer.Arra gondoltam,hogy elhivom moziba,viszont nem tudok olyan szöveget,amivel ha nemet is mond nem égek be annyira.Esetleg más olyan hely,ahova el lehetne hivni beszélgetni,elkezdeni a társalgást?

2019. márc. 18. 17:28
 1/8 anonim ***** válasza:

Csak akkor menjetek moziba, ha nem vagy a szavak embere...

Ellenkező esetben javaslom a szia délután nincs kedved meginni egy kávét teát vagy nincs kedved sétálni egy kicsit?

2019. márc. 18. 18:04
 2/8 anonim ***** válasza:

Az nem égő, ha visszautasítanak. Megkérded igen, vagy nemet mond. Aki ezen nevet az nem elég felnőtt efféle dolgokhoz. Nem éri meg, azt hiszi ez ciki.

Kérdezd meg tőle el e akar menni veled mondjuk meginni valamit. Valahol ahol tudtok beszélgetni. A moziba nem igazán fogtok beszélgetni.

2019. márc. 18. 18:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Igazából a mozit azért gondoltam,mert én megnéznék egy horror filmet,és ha félne talán hozzámbújna vagy nemtudom :). Amúgy én is úgy gondolom,hogy a visszautasitás nem ciki,csak az osztályban van jópár gyerekes srác aki képes lenne ezzel cukkolni állandóan.
2019. márc. 18. 18:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyébként meg attól is tartok kicsit,hogy lenne-e közös téma,hirtelen mit hoznék fel stb.Meg az a kellemetlen csend,amikor elfogy a téma.Mozi után tudnánk beszélni a filmről,meg az a kevés dolog ami jönne magától.
2019. márc. 18. 18:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha engem egy srác horrorra vinne első randin, nem indulna valami jó lappal. Még ha el is megyek (mert nem igazán szeretem a műfajt), az biztos, hogy nem búnjnék hozzá félelmemben, pedig nagyon ijedős vagyok. Első tali az első tali, akkor még nem az ölelgetésre, stb.-re kell menni. Szerintem is a kávézás sokkal jobb ötlet lenne, mert az ad lehetőséget arra, hogy jobban megismerd a másikat. Itt alkalmad lenne egy mély benyomást tenni rá.
2019. márc. 18. 20:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Értem.Köszönöm a tanácsokat,az a problémám h még nemtudom milyen az izlése,általánosságba mit szeretnek a lányok.Furcsa az is hogy egyik nap még jeleket ad nekem másnap kb kerüli a társaságom.
2019. márc. 18. 20:52
 7/8 anonim ***** válasza:

#5 fura, én meg pont hogy azt értékelném, ha arra hívna. Egyszer volt is, hogy a fiú akiért még most is oda vagyok, ugyanúgy horrorra hívott és bár még volt velünk még egy barátunk, én abban a pillanatban tudtam, hogy ő kell.

Én egyébként támogatom első randinak a mozit. Osztálytársak vagytok, ha akarnátok, tudnátok beszélgetni eleget, max mozi után elmentek sétálni, azt is sokan értékelni szokták

2019. márc. 18. 22:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Menjetek el krumplit szedni
2019. márc. 19. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!