Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha 1 évvel kisebb a fiú?
Sziasztok. Van egy fiú akiért nagyon nagyon odavagyok. Pont egy évvel kisebb , egy napon születtünk. Én 18 leszek idén ,ő 17. Számomra ez egyáltalán nem probléma,viszont a barátaim nagyon ellenem vannak , szerintük hagyjam a fiút.
Nem fog senki véleménye befolyásolni ,csak kíváncsi vagyok , hogy külsős személyek mit gondolnak ,mennyire működhetne mások szerint ez az egész,esetleg valaki volt-e hasonló helyzetben és mi lett a hasonló kapcsolatból?
Egy évvel fiatalabbnak mondjuk.
A kisebb inkább utal a magassagara.
A kérdésre válaszolva a barataid a szánalmasak, amiért ilyen piti dolog miatt ellened és a boldogságod ellen vannak.
Kit érdekel pár hónap korkulonbseg??
Minek az embernek ellenség ha ilyen barátai vannak...
Nem gáz :)
Abszolút nem gáz, nekem is volt egy fiúm, aki 3 nap híján egy évvel volt nálam fiatalabb. Semmi nincs abban...
Ne foglalkozz vele hogy mások mit gondolnak ha szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!