Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nincs túl az exén?
Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja vagyunk együtt minden rendben volt eddig, de a kettővel ezelőtti barátnője (a csaj dobta őt) elkezdett irogatni neki és látom a barátomon hogy teljesen meg van zavarodva és szomorúnak tűnik. Mondja is néha hogy le akarja ezt zárni magában vagy nem tudom. Nem akarok szakítani semmiképp mert szeretem, de nagyon rosszul esik hogy talán mást szeret.2019. márc. 13. 20:53
1/3 anonim válasza:
Biztosan szereti még azt a lányt. Fiatalok vagytok. Remélem nem első baràtod,mert nagy csalódásnak élheted meg.
2/3 anonim válasza:
Én a helyedben szakítanêk vele!
Ha nincs túl az exén, akkor te egy pótlék vagy az ő számára.
Én nem lennék egy olyan sráccal, aki csak arra használ hogy elfelejtse az exét.
3/3 anonim válasza:
Voltam hasonló helyzetben. Én visszataláltam az exhez. Nem volt még lezárva a kapcsolat érzelmileg. Inkabb az újat áldoztam fel. És úgy tűnik jól tettem, már 6 éve tart. Az első felvonásnál még nagyon fiatalok voltunk. Kellett hogy megérjünk. Szóval ha érzelmileg nincs lezárva, nem sokmindent tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!