Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan hivjam? (Tobbi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hivjam? (Tobbi lent)

Figyelt kérdés

Szeretnem a baratomat valamilyen beceneven hivni. De tudni kell hogy mi nem vagyunk az a par akik: szivemnek, szerelmemnek, eletemnek hivjak egymast, szoval ilyenek nem johetnek szoba

Aki tud valami jo becenevet az legyszi irja le! Lehet akar vicces is

Elore is koszonom❤

(A helyesirasert es az ekezetert bocsi)

2019. márc. 6. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Hogy adjunk becenevet annak akit nem is láttunk még, nem is ismerünk? Haver nem kell erőltetni ha magától nem jön, ez már lassan a szánalmas kategória...
2019. márc. 6. 21:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg nézzétek meg milyen becenevek vannak fenn a neten a nevére, minden névre van 1-2 nevetségesen borzasztó, mi a barátaimmal azokat szoktuk alakítgatni és a társaságban így lett mindenkinek egy viccces neve. Pl: Bianka- Bimbike

Szerintem ezekkel el lehet szorakozni egy ideig, és ha nem is találsz kedvedre valót, ötletet azért még adhatnak.

De egyébként nem kell ezt keresni, egy idő után kialakulnak a belsős poénok,amikből bevenevek lesznek.

2019. márc. 6. 21:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ha azt sem tudjátok mondani egymásnak, hogy "édesem", akkor ne mondjátok azt sem,hogy "bébibogyó", "cuncimókus" stb. Ez vagy magától jön vagy sem.
2019. márc. 7. 07:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ennek magától, az érzelmek egyre mélyebb alakulásától kell jönnie, spontán.

Nálunk, anno..., mókus, mókuskám, mutyúr dívott.

F.

2019. márc. 7. 11:02
 5/6 A kérdező kommentje:

#1 valaszolo

Szerintem en teljesen normalisan feltettem egy kerdest. Ez a kerdes kizarolag azert lett felteve, hogy valaki olyan valaszoljon ra aki tud segiteni. Nem azt kertem h irjak le h osszesen hanyan kerdeztek ezt mar meg, es hogy ez mennyire szanalmas. Mert nem ez erdekel.

Szval ezt legkozelebb tartsd meg magadnak. Koszonom

2019. márc. 9. 23:15
 6/6 anonim ***** válasza:
75%

Na álljon már meg a menet lol

Kötelező becenevet adni vagy micsoda? Az tudtommal úgy születik, hogy valami történik, és abból lesz a becenév, nem pedig úgy, hogy na most kell egy becenév és akkor "kierőlködünk" egyet.

Kérdésre a válasz: Ne a neten kérd a becenevet, hogyha nem jön magától. Majd valamikor történik valami és akkor majd lesz beceneve. :D

18/F

2019. márc. 10. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!