Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Csókólózás után ha azt mondja...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csókólózás után ha azt mondja a lány a fiúnak hogy csak barátok lehetünk és ha egyszer lehetett volna több is de már az se akkor miért történt ez meg?

Figyelt kérdés
2019. febr. 25. 21:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
A csókból jött rá, hogy nem akar tőled semmit.
2019. febr. 25. 21:10
 2/12 A kérdező kommentje:
És ez hogy??
2019. febr. 25. 21:11
 3/12 anonim ***** válasza:
80%

Nem izgult fel, nem remegett meg a lába, nem szorult össze a gyomra, nem nedvesedett be a puncija.

Nem kíván szexuálisan!

2019. febr. 25. 21:15
 4/12 A kérdező kommentje:
Hát ne hararagudj de szó szerint akart engem... nekem legalábbis igy tűnt de lehet tévedek és neked van igazad ! De mondjuk az is lehet hogy baromság amiket irtál. Ez nem a szexuális vonzalomrol szól hogy nem kíván... itt az érzésekről szól..
2019. febr. 25. 21:19
 5/12 A kérdező kommentje:
Csak nem értem hogy miért van ez?.
2019. febr. 25. 21:24
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Smároltatok,nem volt jó neki,nem akar veled lenni,ennyi. Mi olyan nehezen megérthető ezen?
2019. febr. 25. 21:56
 7/12 anonim ***** válasza:
85%
Van ilyen...minden klappol, aztán a csóknál kiderül, hogy a srácnak évek óta rohadnak a fogai. Ráadásul a lánynak is kellemetlen, mert most erre mit mondjon, hogy ne sértse meg a srácot...
2019. febr. 25. 22:01
 8/12 anonim ***** válasza:
87%

Na akkor mesélek neked valamit. Nyáron a strandon megismerkedtem egy sráccal. Vizes haj, humoros, jó fej. Tetszett. Én is neki. Egész nap együtt oltunk, és igen csókolóztunk is. De délutánra már nem tetszett. Hiába csókolt meg többször nem hozott lázba. A végén már nem is akartam, hogy megcsókoljon el is húzódtam tőle. Ő is észrevette a változást, így elkezdte játszani magát, többet viccelődni stb. De már nem éreztem azt, hogy köztünk bármi is lehetne. Amikor mentünk hazafelé, én is azt mondtam, hogy barátok lehetünk, mert aranyos srác, de ennél több tuti nem lesz. Nem volt meg az a szikra, az az érzés ami kellett, hogy legyen..

Szerintem veled is ez történt.Lehet először a lány is arra gondolt, hogy miért ne.. de később rájött, hogy nem fog menni. Nem vonzódik hozzád.

A miértjét ne kérdezd. Ez egy érzés. Nevezheted női megérzésnek is. Nem jössz be neki ennyi.

22/N

2019. febr. 25. 22:07
 9/12 anonim ***** válasza:
15%
Latszik gyerel vagy még. Mi az hogy a csok az érzelmek?😂 meg ilyen baromságok? Kőkemény szexualitás az is, ahhoz hogy élvezettel snárolj vkivel, szexuálisan is vonzódnod kell hozzá, attól nedvesedik majd be, izgul fel rád, aztán dughatod meg. Nemtudom hány éves vagy, de ha nagyom fiatal, lehet csak megijedt.
2019. febr. 26. 03:17
 10/12 A kérdező kommentje:
Na jó most már belátom a komenteitek olvasása közben hogy igaza van mindegyikőtöknek !! Most már valóba belátom hogy nem akar semmit se tőlem !! Szar ügy de ez van ! Megpróbálom ezt elfeledni.. Szép volt jó volt de ennyi volt ! Már belefáradtam hogy mindig ezen pörgök hogy MIÉRT NEM LEHET SEMMI SEM KÖZTÜNK?? Miért kellett megtörténnie ha részéről csak barátok maradjunk semmi több?? Élem tovább az életem ugyanúgy egyedül ahogy eddig is !! Köszi mindenkinek a tanácsot és a felvilágosítást ! Szarom már le ezt az egészet !
2019. febr. 26. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!