Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan lehet egy másik kapcsol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy másik kapcsolatot tönkretenni?

Figyelt kérdés

Mielőtt megköveztek, adok egy kis háttérsztorit, ami közel sem teljeskörű. Szóval röviden:

Van egy életem szerelme, akivel azért szakítottunk mert éretlen voltam végtelenül és nem értékeltem amim van. Féltékenykedtem (részben jogosan), és emiatt vitákat generáltam. Szakítás után szinte azonnal összejött az egyik fiú "barátjával", akivel azóta is együtt vannak (kb. 9 hónap), de a kapcsolatuk első 6 hónapjában MINDEN egyes nap beszéltünk. Mondta, hogy szeret, hogy hiányzom, sokszor sírt miattam (mert hiányzom). Azonban annyirs szenvedtem ebben a szituban, hogy letiltottam mindenhol. Erre 2 hétre beszèltünk utoljára írásban, ahol veszekedtünk egyet (félreértette a szándékaimat). Erre 1 hónapra szerette volna a cuccaim visszaadni (pl. A pulcsim, amibe 4 hónap után is sírt)

De ezt elutasítottam, merthogy a sok emlék stb. Felhívtam telefonon, hogy elmagyarázzam és ne legyenek félreértések. Telefonon pedig éreztem a hangján, hogy nagyon örül, hogy beszélünk. Amikor megemlítettem, hogy valamikor megismételhetnénk, akkor annyit mondott, hogy: "meglátjuk mit hoz a jövő" kedves hangsúllyal nyilván.

Ezen kívül szakítás után (már kapcsolatban) többször mondta, hogy velem látja a jövőjét, meg hogy hiányzom, meg lehetünk még együtt meg ilyesmi...

Én azóta csak csalódtam a lányokban, és realizáltam, hogy mennyit is jelent számomra. Érzelmileg kibírom nélküle, de közel egy év után is teljesen racionális okokkal meg tudok indokolni, hogy miért ő kell.

Kérlek ne kövezzetek meg, és a kérdésre adjatok tanácsot.

Szóval a kérdésem:

Hogyan tudnék újra kapcsolatot tartani vele, esetleg visszaszerezni?

Félek, hogyha várok, akkor a másik csávó maradni fog...

Hogyan tehetném (akár közvetetten) tönkre a kapcsolatukat?

2019. febr. 16. 08:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem, nem ilyen lány kell. De nem is erre vonatkozott a kérdés. Ne kérdőjelezzétek meg az érzéseimet, ő kell és kész. Csak szeretném átgondolni ezt az oldalát is a dolgoknak
2019. febr. 16. 11:08
 12/13 anonim ***** válasza:
XDDDD tesó ez már elment
2019. febr. 16. 15:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szeretnéd őt vissza kapni, oda csak az egyenes út vezet. Menj el hozzá és mondd el neki, hogy mit érzel és hogy szeretnéd újra kezdeni. Ha tényleg szeret téged és igazán hiányzol neki, akkor téged fog választani.
2019. febr. 16. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!