Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyemben ti is szakítottatok volna?
A barátnőm sokszor füllent.
1x hazudott egy nagyot, akkor majdnem szakítottunk, megesküdott, hogy ezután minden kicsi dolgot elmond, és nem hazudik. És könyörgött, hogy bízzak benne meg újra. Egész tegnapig sikerült.
1 hete volt, hogy letagadott egy kicsi dolgot, bocsánatot kért, azt mondta, bármit elmond amire rákérdek.
Tegnap megkérdeztem valamit, megint hazudott rá, a végén meg kiderítettem, és azt mondta, úgyis elmondta volna. Csak azért tagadta, mert kíváncsi volt a reakciómra. (mert én kérdeztem rá). És nem akart megbántani. A legelső hazugságakor is ezt mondta. Most, ahogy szakítottunk, szerinte ezért eldobtam a kapcsolatunkat. Meg tudnék bízni benne ezután? Újból?
Mindketten szerelmesek vagyunk, nem értem, hogy tud hazudni.. Főleg, hogy mindig könyörögtem, hogy bármi kicsi dolog, bármi, mondja el, akkor is, ha engem megbánt. És sosem haragudtam meg rá semmiért, sőt, örültem, hogy elmondott dolgokat. De így..
Valamilyen szinten jogos.
Persze az is normális, hogy egy kapcsolaton belül is megtartja magának az ember a jogot, hogy ne mondjon el dolgokat. De ezt lehet értelmesen, kulturáltan is csinálni.
Az, hogy hazudott, fogadkozott, majd megint hazudott... Logikus lépés a szakítás. A bizalom sosem lesz a régi.
Igen, csak ezek fiús dolgok, amikről persze nekemis illene tudnom, legalábbis valamilyen szinten.(nem kell semmi komolyra gondolni, pont ezért nem haragszok meg, ha elmondja)
Most meg sem engedi, hogy normálisan megbeszéljük a szakítást, nem akart találkozni, letiltott, kapott valamit a szövegemben amiért meg tudott haragudni.. és én könyörgök neki sms-ben, hogy beszéljük meg.
Neeem, ezt már el kell engedni. Kulturáltan, elegánsan, szeretettel teli... Eltűnsz.
Ha akar, beszéljetek. Ha nem nem.
Amit művel az az ő szegénységi bizonyítványa, te maradj ki ebből.
De semmiképpen sem érdemes újrakezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!