Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miét ilyen? Nem értem a párom

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miét ilyen? Nem értem a párom

Figyelt kérdés

Röviden tömören: 9 hónapja vagyunk együtt a párommal de egyre furább. Mindig is voltak viták a furcsa stílusa miatt de mikor belenéztem a telefonjába és megláttam a beszélgetést egy haverjával, sose bírtam a tagot de még kapcsolatunk elején már rondán beszélt rólam, olyanokat úgy volt h le...pom a kocsiban de mégse, egy jó sz.x után nincs kedvem 100km-t vezetni, megyek csajhoz, most küldjem el a ...va anyjába megjegyzések voltak,párom szerint csak ivócimbora de annak nem küldünk el minden beszélgetést és nem beszéli ki az intim dolgainkat...ez decemberben derült ki, szerinte nem jelent semmit. meg nem megcsalt nem más lánnyal beszélt...nem nagy ügy...mikor úgyvolt hogy szakítunk emiatt nem írt nem keresett nem tepert mert tiszteletben tartotta a kérésem, leszart,pedig tepernie kellettvolna szerintem ...a másik dolog néha nagyon kedves imádnivaló bújós kismackó máskor ideges úgy beszél velem hogycsak pislogok, volt már hogy a képembe üvöltött hogy b....ak meg, nem 1x szálltam ki a kocsibol úgy hogy összevesztünk és hagyott elmenni... rámhagy dolgokat, közös programokhoz sokszor lusta...elején nem tudtam levakarni magamról mostanság alig ér hozzám vagy ha hozzám is ér sokszor felül meg alul fogdos meg hogy imádom őket..csak akkor kezdeményez ha régen voltunk együtt...

Hülye vagyok hogy hagyom magam? Nem szeret igazán?

2019. febr. 10. 18:51
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem szeret! Úgy gondolom, az ilyen fiú csak szexet akar tőled. A helyedben kivágnám, mint a macskát...

Legyen már benned egy kis önérzet és büszkeség!

2019. febr. 10. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!