Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem tudok megbízni a barátnőmb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gangsterzrue kérdése:

Nem tudok megbízni a barátnőmben, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Idén márciusban lesz 16 éves és elakar menni a KTN-re. Először én is menni akartam vele, de csak azért, hogy biztos legyek, nem-e kezd el ismerkedni valakivel. Utánanéztem és a jegy árából nekem nem éri meg csak ezért elmenni, úgyhogy már most aggódok, hogy mi lesz akkor nyáron. 1,5 éve együtt vagyunk én 17 éves vagyok. Szerintetek mit tehetnék?
2019. febr. 3. 20:57
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Már 1x szakítottunk, pontosabban ő, de most megint együtt vagyunk, és ezt is ő akarta
2019. febr. 4. 20:24
 22/23 anonim ***** válasza:
egy káosz a kapcsolatod. nem baszogatásból.
2019. febr. 4. 21:00
 23/23 A kérdező kommentje:
Jól tudom, én csak tanácsot kértem
2019. febr. 4. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!