Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem tudok megbízni a barátnőmb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gangsterzrue kérdése:

Nem tudok megbízni a barátnőmben, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Idén márciusban lesz 16 éves és elakar menni a KTN-re. Először én is menni akartam vele, de csak azért, hogy biztos legyek, nem-e kezd el ismerkedni valakivel. Utánanéztem és a jegy árából nekem nem éri meg csak ezért elmenni, úgyhogy már most aggódok, hogy mi lesz akkor nyáron. 1,5 éve együtt vagyunk én 17 éves vagyok. Szerintetek mit tehetnék?
2019. febr. 3. 20:57
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Ő nem ilyen, teljesen más mint a többi lány.
2019. febr. 3. 21:31
 12/23 anonim ***** válasza:
ezt hiszed először. de nem tudhatod milyen mikor nincs veled. najó befejeztem csak szivatlak xD figyelj amúgy. ha úgylátod hogy nem megbízható akkor ne legyél vele. te látod milyen. egyedül elég ratyi érzés lehet szerintem elmenni ilyesmire egyébként
2019. febr. 3. 21:32
 13/23 A kérdező kommentje:
Nem egyedül menne, hanem a legjobb barátnőjével, de mindenki szerint megbízható, csak én vagyok ilyen bizalmatlan vele szemben
2019. febr. 3. 21:34
 14/23 anonim ***** válasza:
akkor más a helyzet. kicsit higyj benne jobban. tudom milyen amúgy ez mert én is ez a birtoklós tipus voltam mikor barátnőm volt. ha ennyire nembízol benne viszont elveszted akkor.
2019. febr. 3. 21:36
 15/23 anonim ***** válasza:
Ha már ennyire azt hiszed, hogy jó kislány, akkor miért nem bízol meg benne? #nonsense
2019. febr. 3. 21:37
 16/23 A kérdező kommentje:
Nem tudok jobban hinni benne, mert tavaly valami másik fesztiválon összeismerkedett egy fiúval, 2x találkoztak egész életükben, először ott, 1x meg véletlen összefutottak a vasútállomáson. Én még mindig abba a hitbe élek h csókolóztak, de persze azt mondja h nem. Ez lehet igaz, de lehet hamis is. Ezért nem tudok hinni benne jobban, mert attól félek h megint ez lesz
2019. febr. 3. 21:38
 17/23 anonim ***** válasza:
mit ismerkedik mással? én dobtam volna azonnal. nem érdekel hogy tagadja. majd lesz másik! hiszen akármikor szerezhetsz másikat!
2019. febr. 3. 21:41
 18/23 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem szerezhetek akármikor :D Nekem ő nem olyan h majd lesz más, túlságosan szeretem ahhoz. Ja amúgy említettem már h 1. kapcsolat? :D Ja és viszonyításképp kb 50 lányból csak ő nem utasított vissza, pedig nem vagyok egy csúnya gyerek :D
2019. febr. 3. 21:50
 19/23 anonim ***** válasza:
akkor vagy csúnya vagy,vagy nem tudod jól megkedveltetni magad.
2019. febr. 3. 21:51
 20/23 anonim ***** válasza:

Istenem miért kotozkodtok?

Ha nem bízol benne akkor miért vagy vele? Ja bocs mert szeretet

De egy kapcsolat csak akkor működik ha van kölcsönös bizalom

Lehet h megismerte azt a sracot, na és akkor mi van? Jó barat és ennyi

Könyörgöm egy fesztivál volt. Mennyi az esélye h valaha az életben megint összefutnak?

Különben is, te lesmarolnal egy random csajt mert uuuu találkoztatok egy vasútállomáson?

Jesszusom kesz röhej az egész

Tanulj meg bízni benne mert ezzel el is veszitheted

És becsült is meg ha ezek szerint 50bol o volt az az egy aki el bírt viselni!

2019. febr. 4. 01:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!