Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket ez mennyire zavarna?

Beteg vagy!
Ha ez zavar, akkor keress apácazárdában nevelkedett lányokat, vagy 10 éven aluliakat!

Ismerősöm is volt ilyen helyzetben, nagyon magára vette a dolgokat stb..
Igazából bomba nő volt stb.. egy éjszakás kaland lett volna de az ismerős túl lelkis volt akkor így semmi nem történt azóta is bánja, ne foglalkozz ezzel tedd túl magadat, ne akadj fel mindenen, öreg hapsi azt mondat nekem hogy mi fiatalok mindent túl bonyolítunk pedig igazából meg lehetne oldani egyszerűen is.

5.-nek.
Tehát akkor téged az sem zavarna, ha egy olyan lánnyal jönnél össze, aki SEMMI extrább dolgot nem csinálna veled?
Mert azt mondaná, hogy amikor szétmentek, nem akar lotyónak tűnni az új pasija szemében, hogy veled miket csinált.

#6,
Van valami abba amit mondasz. Én elfogadnám. Ha korom beli vagy idősebb, lehet 1-2 éven belül meg is házasodnánk. Így nem lenne annyira hajmeresztő a dolog, ráadáaul tudnám, hogy valóban nem egy lotyó.
Aki tényleg ilyen lány (mint a kérdésben), abba nem tudnék megbízni. Gondolom még tartja azokkal a srácokkal is a kapcsolatot, így azért bonyolodnak tovább a dolgok. Ha ilyen egy ribi később simán megcsalna bárkivel és rá fogná, hogy "sokat ittam". Ha téged zavar szakíts vele. Majd talál magának egy olyan pasit akit nem zavar, hogy több falloszt fogot már, mint kilincset és hogy csalni fogja. Te meg keress magadnak egy értelmes lányt, ne egy ribizkét.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!