Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket zavarna ha a barátnötök 2év elteltével is meglep teteket és gyakran mutatja ki a szeretetét? 18/l
egyem meeeg :D mindent megadnék ha ilyen barátnőm lenne :)
és miben nyilvánul ez meg?? hogyan próbálod kimutatni?? :)
mert ha pl ajándékokkal az engem zavarna :( nem szeretem ha költenek rám
Azért az ember vágyik visszaigazolasra. Verbalisan is.
Ez a nem szeretem kimutatni ...
Hát lehet ő ilyen, de az is lehet igazán már nem.
Meg. Tudd hogy szeretlek ha nem is mondom ...
Érezzem?
Háát ...
Elgondolkodtató hozzáállás.
Arrol nem beszélve, hogy ha bekövetkezik a krak nyugodtan mondhassa hogy "mondtam én egy szóval is?".
Röviden talán nem lesz érthető.
Nálunk a lány olyan szeretet cunamit adott.
Megvaltoztatott sok szempontbol.
Ja, aztan lelépett. Ez külön téma lehetne.
De visszajött. Szinte ott folytattuk.
Aután jött a "Hát nem kell azt mindig mondani". Amit fent is irtam.
Nem vagyunk egyformák. Zavarhatja. Ilyen is van.
Kérdés, milyen mértékben öntöd rá a szereteted. Probáld visszább fogni magad, aztán meglátjátok. Én belefáradtam hogy ki kellett találnom.
A folyamatos ajándékozás nem túl jó, én pl nem szeretem a szeretetemet tárgyakkal kimutatni, ezért nem is érzem magam attól szeretve, ha tárgyakat kapok. Inkább csak stresszel, hogy ennek nagyon látványosan örülni kell, sőt viszonozni is. Egyszerűen nem ez jelenti a szeretetet.
Ha törődsz vele, gondoskodsz róla és nem tárgyi téren mutatod ki a szereteted, azzal semmi gond. De vigyázz, a szeretés nem azt jelenti, hogy nulla-huszonnégyben a nyakán lógsz és nem hagysz neki teret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!