Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak van egy ikertestvére. Hamarosan szülinapuk lesz, mindkettejüknek ajándék?
Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt a baratommal, 3 hét múlva van a szülinapja. Hogyan ajándékozzak? Az ikertestvérének egy kisebb ajándékot, barátomnak egy nagyobbat? Vagy ugyanolyan értékűt mindkettejüknek?2019. jan. 30. 21:57
1/7 anonim válasza:
Próbálj meg hasonló ajándékot venni még így az elején (vagy a barátodnak kicsit drágábban de ne annyira sokkal). Aztán ha hosszabb ideje vagytok együtt akkor már úgy is a barátod dràgább ajándékot fog kapni mint az ikertestvére...
2/7 anonim válasza:
Attól függ mennyire ismered, vagy jóban az ikertesóval, nem kell őket egy eberként kezelni (en is iker vagyok es utalom ha valaki ezt csinalja csak azert mondom)
3/7 anonim válasza:
Az ikertestvér csak annyiban különbözik a testvértől, hogy szinte ugyanakkor születtek(az esetek 99%-ában), de egyébként meg ők is csak testvérek egymásnak, úgyhogy ne kezeld őket egy emberként.
4/7 A kérdező kommentje:
Testvérével is jó viszonyt ápolok.
2019. jan. 31. 07:36
5/7 anonim válasza:
Jó lenne eldönteni, hogy kivel jársz. :D Azért a barátom tesójának csak nem veszek olyan értékű ajándékot, mint a barátomnak. A tesónak szerintem bőven elég valami apróság, a barátnak meg valami nagyobb, úgy érzi, hogy fontos neked. Hogy esne neki, ha a tesója ugyanazt kapná, mint ő.
6/7 A kérdező kommentje:
Eldöntöttem :DD
Csak nem voltam ebben a helyzetben, fogalmam sincs ilyenkor mit illik :DD
De köszönöm szépen mindenkinek a segítséget ❤
2019. jan. 31. 16:16
7/7 anonim válasza:
Sztem a tesonak egy csoki boven eleg. A gesztus a lenyeg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!