Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire "veszélyes" ha egy fiú nem élte ki magát?
Figyelt kérdés
2 év vagyunk együtt a párommal. Én 20/L, Ő 22/F.
Nekem volt előtte már kapcsolatom és nem vele vesztettem el, de neki én voltam az első. Szerintetek előfordulhat, hogy később ki akarja élni magát?
2019. jan. 27. 18:12
11/14 anonim 

válasza:

Amíg van egy másik nő, vagy egy másik férfi a földön, mindig van veszélye a megcsalásnak. Ráadásul az ember soha nem azért csal meg valakit, mert neki rosszat akar, hanem mert magának jót szeretne. Olvassatok cikkeket a többszörösen szerelmes párokról. Van a fix partner, és vannak azok, akik be-bekerülnke ebbe a párosba. Ők azt hirdetik, ha szeretek igazán valakit, nem írigylem tőle azt az örömöt, szerelmet, amit mással átélhet. De ha vágyik idegen nőkre, idegen puncikra, akkor a legjobb, hogy hagyod hogy megélje pár esetben. Akkor talán nem lesz benne az olthatatlan vágy. Nehéz anélkül lemondani valamiről, hogy ne légy biztos benne, hogy ami neked van az legalább olyan jó! Pedig minden nő, minden punci egyforma, és mégis mind más! :-)
12/14 anonim 

válasza:

Hát nézd. Mi a párommal több mint három éve vagyunk együtt, de fiatalabbak vagyunk nálatok. Mindketten tudjuk, hogy előjöhet a kíváncsiság, hisz egymással veszítettük el mindketten. Azt beszéltük meg, hogy amikor majd megjelenik ez a testi kíváncsiság, akkor kipróbáljuk valaki mással. Nem szakítunk emiatt, hiszen ez tényleg ösztönös és attól még szeretjük egymást. Csak kipróbáljuk, hogy kielégítsük ezt a kíváncsiságot. Így elejét vesszük a megcsalásnak, felesleges szakításnak stb.
13/14 anonim 

válasza:

Úgyse maradtok együtt, nem mindegy? Nincsen olyan hogy 60 évig együtt maradtok manapság, régen is csak a közvélemény miatt volt, a párok már rég nem szerették egymást. Ahhoz hogy nagyon hosszu kapcsolatotok legyen, mind a két félnek nagyon részt kell venni benne. De ez már úgyse lesz az ha ilyet kérdezel.
14/14 anonim 

válasza:

Egy töltött puska bármikor elsülhet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!