Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Titeket dühítene ha a párotok?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket dühítene ha a párotok? Többi lent

Figyelt kérdés
2éve vagyunk együtt a párommal csak lány barátai vannak, és hagyja hogy a jelenlétemben fogdossák vagy ha meglátja az utcán az egyiket oda megy, és elvileg érdekli hogy ott vagyok mármint a barátomat gyakorlatban ez úgy néz ki hallhatok mint a sír, és elnézem ahogy elvannak. Többször becézik a jelenlétemben a párom mint pl Legyen Tomi jaj Tomikám.... Ezek eddig nem zavartak, ezután se zavar hiszen az embernek kell, hogy legyen személyes tere valamint "csak barát" a probléma viszont ott kezdödik, hogy o hagyja, hogy flörtöljön vele egy lány, és bókól Neki a párom dícséri.. Egy kirándulás során a pasim telefonját egy másik lány vette fel persze hallatszódott a zögykölodés de ilyen bizalmas viszonyt ápol velük...egy újdonsűlt "barátra tett szert" azóta nem engedi, hogy megnézzem mit beszélnek. Állítólag csak barátként tekint rá de hagyja, hogy a lány olyan posztokon jelölgesse mint pl "csinálj 200 felülést" vagy hagyja hogy a lány azt mondta "imádlak"... Nem teszem szóvá, de egyre inkább kezdem azt érezni, hogy elegem van. Nem olyan rég egy srác írt Nekem üzenetet, és lenne lehetöségem, de nem flörtölök Vele egybol szóltam a barátomnak, akinek szétdurrant az agya, hogy én miért írtam vissza meg hogy mit gondolok, és rám senki rám se nézzen..de persze Neki mindent szabad mindent... Ha szólok valamiért vagy felemlegetem a múltat akkor én azt nem tudom lezárni, nyeljek le mindent amit csinált és most is csinál. Másfél év után derűlt ki egy lány konkrétan megmondta Neki, hogy hagyjon ott engem mert o sokkal jobb! Párom azóta is vígan beszélget Vele. Sokszor eszembe jut de nem hozzátom fel a múltat szerintetek mi lenne a helyes döntés!?
2019. jan. 27. 17:15
 1/9 A kérdező kommentje:
Ui: a telefonjában sose kutakodok egy hosszú személyes sztori viszont történt aminek következtében néha szeretném ha megnézhetném...... Röviden csak annyi hogy egy csupasz internetrõl leszedett képre elvileg poénból azt írta sexy....de a részletekbe nem megyek bele
2019. jan. 27. 17:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Tudom vannak férfiak akiknek kell a nõktõl a megerõsítés.. De az az igazság, hogy tõlem mindent megkap mindig elmondom Neki a jó tulajdonságait dolgait megdícsérem nem telik el úgy nap ne hangoztatnám..
2019. jan. 27. 17:20
 3/9 anonim válasza:
100%
Birtokolni akar,ès nem tisztel téged úgy van vele,hogy ő azt csinàl amit akar,de hogy te is,áàà az más.Ez nem fog megvàltozni mivel saját magában ezt úgy szàmolja el,hogy teljesen rendben van.Mérlegeld,hogy te ezzel mennyire tudsz együtt élni.Èn annó megőrültem ettől,és mèg èn viselkedtem a szemében totál hülyèn.Ez a: tàncol az idegeiden,amíg ki nem akaszt,aztán meg a “na látod,megmondtam,hogy te reagálod túl”.Tapintatlan,és alulfejlett az empátiás kèpessège a barátodnak.
2019. jan. 27. 17:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts vele nem érdemel meg téged
2019. jan. 27. 17:46
 5/9 A kérdező kommentje:
Huh köszönöm a válaszokat elgondolkoztam. Legtöbbszõr a saját fejem után megyek, de mindig elmerengek mások külsõ szemű rálátásán.
2019. jan. 27. 20:18
 6/9 anonim válasza:
Tènyleg nem uszításból mondja senki,én 7 èvig viseltem,annyi idő alatt sem vàltozik semmi, főleg ha már megingatta a bizalmad is.
2019. jan. 27. 21:26
 7/9 anonim ***** válasza:

Szemetseg amit csinal

Ha szakítotok akkor lehet h összejön azzal a csajjal leszrva téged és az erzeseid

Nem érdemel meg, hagyd elmenni mert csak fájdalmat okoz

2019. jan. 27. 22:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem jó fej srác, vagy heccelni akar, vagy éretlen, vagy gonosz. Mondd el neki, hogy ezeket ne csinálja, mert téged zavarnak (ha még van annyi érzés benned iránta, akkor adj neki esélyt a változásra). Ha nem hagyja abba, akkor irány a másik srác! 48f
2021. okt. 22. 11:15
 9/9 anonim ***** válasza:
ja, régi kérdés, bocsi, mi lett aztán?
2021. okt. 22. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!