Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Animések! Nektek a párotok szintén animés vagy teljesen tudatlan a témában?
Esetleg valaki olyan mint én? Animés és nincs párja?
19F
1,7 éve, hogy vele vagyok. Nem animés, de nézett animéket, nem rajong ezért, ahogy én sem túlzottan. Habár régen sok animét néztem. Japán kultúra és nyelv miatt csorog a nyálam. Viszont mind a ketten szeretjük a spanyol nyelvet. Ezt csak példaként írtam.
Nem ez a döntő dolog, hogy együtt maradtok e vagy sem. Az sem zavarna, ha utálná az animét. Nem ez miatt szeretem.
Köszi a válaszotokat!
#1 Tudom csak, hogy ez nem döntő dolog. Csak Magyarországon mint hobby animézés sokan elutasítják, rossz szemmel néznek azokra akik animét néznek. Ezért érdekel a kérdés.
#2 Az, hogy egy lány animét néz nem jeleneti azt, hogy rosszul néz ki. Vannak közöttük persze számomra rossz kinézetüek, de egész csinos lányok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!