Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lett már vége valaki kapcsolat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lett már vége valaki kapcsolatának a telefon miatt?

Figyelt kérdés
Úgy értem sok telefon, kevés beszélgetés.

2019. jan. 22. 18:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nem szabad sokat telefonozni, mert mindent tönkretesz
2019. jan. 22. 18:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az első mondja. Viszont kiegészíteném azzal, hogy ez az élet minden területére igaz már sajnos...
2019. jan. 22. 19:06
 3/8 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy nagyon keveset beszélgetünk...és én nagyon sokszor érzem magam magányosnak. 2 éve vagyunk együtt, 19 éves lány vagyok, a barátom 23. Sokszor fordul meg a fejemben, hogy szakitsak vele, de nem tudok. Megbeszélni nem tudjuk sajnos, probaltuk, nem valtozik semmi. Egyre uresebb ez, es neha ertelmetlennek erzem...Nem tudom, hogy oldjam meg..Én 15:00ig dolgozok, ő jelenleg nem dolgozik sehol...együtt élünk. Mikor munkában vagyok általában az autójával foglalkozik...hazajövök, kajálunk, aztán telefonozunk...es mikor abbahagyjuk már furdes, aztán én alszok, ő meg még éjszaka játszik. Meg most is játszik.
2019. jan. 22. 19:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Te szeretnéd a kevesebb telefonozást, mégis ugyanazt csinálod te is. Ez jött le a leírtakból. Így nem haladtok semerre, amíg nem tesz az ügy érdekében valaki valamit.
2019. jan. 22. 19:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Így van, nem vallom magam kevésbé bűnösnek az egészben...de én legalább keresem a megoldást, nagyon sokat gondolkodom ezen. Ő meg állítólag boldog így...Ha felhozom csak felidegesítem...Semmit nem tudok vele megbeszelni, mert ha valamirol beszelni probalok, az van, hogy nekem semmi nem jo, meg keressek jobbat...
2019. jan. 22. 19:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Mégis hogy lehetne megoldani egy problemat, amirol ha az egyik elkezd beszelni, a masik aztmondja hogy egy halatlan, telhetetlen dög?
2019. jan. 22. 19:48
 7/8 anonim válasza:
Nekem is azért lett vége, mert főleg telefonon értekeztünk, és alig beszélgettünk :/
2019. jan. 22. 20:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Úristen hova tart a világ.
2019. jan. 22. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!