Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a pasim túlságosan megbecsül, kedves és udvarias velem?
Sajnálom, de a 11esnek igaza van. Nagyon szomorú, hogy ezt így kellett megtudnod :(.
Maga csak az, hogy fogadásból össze jössz vele az már egy alja húzás. De hogy csóri csávót ki is használod az már tényleg nagyon nagy lelketlen ribiségre vall. Tudtad azt is, hogy érzékeny srác és neki ez rossz lesz.
Nem tudom téged hogyan neveltek vagy még is ki alázott meg téged ennyire, hogy ilyen egy lelketlen szemét nő legyél, de igazán elgondolkodhatnál a továbbiakon.
Most nem vagom
Kinek a szüzességet vette el vagy mivan xd
Hirtelen belépett a srac v mi
De ez kemeny
Sajnalom a sracot. Osszejossz vele csak úgy fogadasbol o meg szerencsétlen lesi minden kivalsagodat
De minnel többet rágódik één annál jobban hangzik kamunak.
Jó nagy ribi vagy kiscsillag!
Téged a szüleid nem tanítottak meg, hogy nem szórakozunk emberekkel?:)
Neked hogy esne, ha egy fiú, akibe szerelmes vagy, csak játszik veled és kihasznál?
Én is 16 éves vagyok, de eszembe nem jutna ilyet csinálni. A srác helyében jól pofán ba**nálak. Azt mondják nőt nem bántunk, de az ilyenek megérdemlik 🤗
18
Egyetértek
De mit várunk, itt nagyon sok a pszichopata
18-19 kamu kérdésre kamu válasz
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ke..
17-es voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!