Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csináljak ha a pasim...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a pasim túlságosan megbecsül, kedves és udvarias velem?

Figyelt kérdés
Ő 15f én 16l.
2019. jan. 20. 15:01
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
81%
Ha ez nem kamu kérdés, akkor egy lelketlen gyökér ribizli vagy, és most még szépen és meggondoltan fejeztem ki magam.
2019. jan. 20. 15:45
 12/26 A kérdező kommentje:
Miért lennék az? Hogy beszélsz velem?
2019. jan. 20. 15:46
 13/26 anonim ***** válasza:
0%
11-es nem tudom hogy honnét jött neked hogy ribi,ettől még nem az. A lényeg az hogy nem müködik a kapcsolat mert a pasija nem férfi hanem egy papucs. Szóval ez a pasi hibája.
2019. jan. 20. 15:49
 14/26 anonim ***** válasza:
75%

Sajnálom, de a 11esnek igaza van. Nagyon szomorú, hogy ezt így kellett megtudnod :(.

Maga csak az, hogy fogadásból össze jössz vele az már egy alja húzás. De hogy csóri csávót ki is használod az már tényleg nagyon nagy lelketlen ribiségre vall. Tudtad azt is, hogy érzékeny srác és neki ez rossz lesz.

Nem tudom téged hogyan neveltek vagy még is ki alázott meg téged ennyire, hogy ilyen egy lelketlen szemét nő legyél, de igazán elgondolkodhatnál a továbbiakon.

2019. jan. 20. 15:58
 15/26 anonim ***** válasza:
81%

Most nem vagom

Kinek a szüzességet vette el vagy mivan xd

Hirtelen belépett a srac v mi

De ez kemeny

Sajnalom a sracot. Osszejossz vele csak úgy fogadasbol o meg szerencsétlen lesi minden kivalsagodat

De minnel többet rágódik één annál jobban hangzik kamunak.

2019. jan. 20. 16:12
 16/26 anonim válasza:
87%

Jó nagy ribi vagy kiscsillag!

Téged a szüleid nem tanítottak meg, hogy nem szórakozunk emberekkel?:)

Neked hogy esne, ha egy fiú, akibe szerelmes vagy, csak játszik veled és kihasznál?

Én is 16 éves vagyok, de eszembe nem jutna ilyet csinálni. A srác helyében jól pofán ba**nálak. Azt mondják nőt nem bántunk, de az ilyenek megérdemlik 🤗

2019. jan. 20. 16:12
 17/26 anonim ***** válasza:
85%
Hmm előző válaszolóval értek egyet. Fiú vagyok, de őszintén megmondom, addig rugdosnálak míg mozogsz ha már eddig senki nem merte kimondani, nem az hogy ilyet teszel az mindegy, a lényeg hogy direkt teszed, felvállalod és még örülsz is neki. Ohh szegénykém leszel te még sarki k*rv*, akit minden kliens kihasznál és l*sz*r nagy ívből, aztán még a str*c*d is megver hogy add neki a pénzt.
2019. jan. 20. 16:23
 18/26 anonim ***** válasza:
52%
17 beteg vagy :D
2019. jan. 20. 16:26
 19/26 anonim ***** válasza:
18%

18

Egyetértek

De mit várunk, itt nagyon sok a pszichopata

2019. jan. 20. 16:31
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

18-19 kamu kérdésre kamu válasz

https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ke..

17-es voltam..

2019. jan. 20. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!