Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy jöjjek össze vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Onyx123 kérdése:

Hogy jöjjek össze vele?

Figyelt kérdés
Azt előre elmondom hogy nincs humorom meg beszédem és ezt hol tudnam eltanulni?Továbbá a lány 16 meg énis 1 nap van köztünk 10 évig osztalytarsam volt szval nagyon ismer olyan csendes mint en, vézna vagyok,ügyetlen,hobbim sincs de majd gyurni akarok egy lannyal se voltam még de nekem ő kell mit csinaljak?Tegnap nagyon leegtem mert odamentem es csak 3 kerdest tettem fel neki 5 perc alatt hogy milyen a sulid stb majdnem vegig csöndben ültünk nagyon rossz volt :( esetleg mit irjak neki messengeren valami jó szöveg egy 10 eves osztalytarsnak?
2019. jan. 13. 11:41
 1/5 anonim ***** válasza:
15%
25 kg izmo, kopasz haj, bmw ami nem idősebb 2 évnél és egy kis bunkó modor=csaj mágnes
2019. jan. 13. 19:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Te még mindig mindenre válaszolsz tök értelmetlenül? Mondd neked van életed?gyk függő vagy csak rossz irányba....
2019. jan. 13. 20:09
 3/5 anonim ***** válasza:
49%
Anyád meg sperma függő volt azért lett ilyen fogyi gyereke😀
2019. jan. 13. 20:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Jujujuu de vicces valaki
2019. jan. 13. 21:07
 5/5 anonim ***** válasza:
36%
Am nem veszed észre, hogy olyan szar kérdést írtál ki, hogy senki se veszi rá a fáradságot, hogy értlemesen válaszoljon rá. Énis csak azért válaszolok, hogy ne szégyenkezzél, mert 0 válszt kapsz. Még én mocskolom be magamat veled csak hogy te ne égj, mint egy frissen begyújtott kandalló😀
2019. jan. 13. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!