Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Most tesztel Engem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tesztel Engem?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel szétmentünk, mert hirtelen felindulásból szakítottam Vele. Tegnap felkerestem és elmondtam Neki, hogy megbántam, és még mindig nagyon szeretem!

Azt mondta, hogy 1 hétig ne beszéljünk, ne írjunk!

Az érdekelne, hogy most vajon tényleg nem akar beszélni, vagy kíváncsi, hogy mennyi idő után keresem fel?

2019. jan. 12. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:

néha jót tesz a szünet... Letisztulnak a háborgó érzések, tisztul a tudat, jobban látja a dolgokat AMINT VANNAK. Olyan ez, mint hogy egy zavaros háborgó tavon a Hold képe összetöredezett, vagy nem látszik. A nyugodt tiszta tó hűen visszatükrözi a Hold ragyogását.

[link]

2019. jan. 12. 16:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2019. jan. 12. 16:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Csendet akar maga körül, rendezni akarja az érzelmeit. Aztán dönt.

Számodra pedig legyen örök tanulság, hogy hirtelen felindulásból sem társkapcsolatban, sem munkahelyen sem sehol nem döntünk azonnal, hanem tartjuk magunkat a közmondáshoz: "Kétszer mérj, míg egyszer vágsz!"

2019. jan. 12. 17:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a 2. válaszadónak is. Megfogadom a tanácsot!
2019. jan. 12. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!