Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm gyereket akar és nem érti meg hogy én még nem akarok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2-3 naponta mindig felhozza nekem hogy gyereket akar, de már a f****szom ki van hogy állandóan ezt hajtogatja nekem. Még csak 19 éves vagyok ő meg 18 . én már dolgozom de ő még sulis. Mindig el magyarázom neki hogy ez még túl korai. Nem vagyunk olyan helyzetbe hogy egy gyereket vállaljunk , meg hát én sem akarok még. Én még élni akarok, egy másik autót szeretnék, meg szeretnék venni magamnak mindent, amit eddig nem tudtam és szükségem van rá, nem egy gyerekre költeni. Ezt minden egyes alkalommal el mondom neki, és csak a hiszti megy. Már nem tudom hogy mit csináljak vele. Mondtam neki ha leszünk olyan anyagi helyzetben hogy külön tudunk menni lakni és ő is fog dolgozni akkor el lehet rajta gondolkozni. de így???? Mit tegyek???2019. jan. 12. 12:27
11/11 anonim válasza:
Ezaz, mert 35 fölött pedig ők nem akarnak amikor pont ideális lenne nekünk pasiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!