Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ritkán keres miután összejöttünk. Miért?
Nem értem a srácot. Az első találkozásnál már tetszettem neki,egy haverja mutatott be. Már akkor próbált minél többet beszélni velem. Késöbb ismét találkoztunk párszor,és megkérdezte van e esélye nállam. Egy idelyig barátkoztunk,majd bevallota ,hogy nagyon tetszek neki szereti a szenélységem,meg mindenem. Megigérte ,hogy melletem lesz,nem csap be stb..(úgy tűnik ez a tipik duma)
Na egyik találkozásunkon összejöttünk. Utánna keresett,hogy találkozzunk. Az egyik talin,le is feküdtünk. Utánna kb két napig még keresett, meg bókolt ,mostmeg alig keres. A fotóim beszivezi folyton, de nem nagyon ír nekem.ha ír is,néha tök lassan válaszól,akkor is egy szót.nem nagyon merek így írni neki mert azt érzem,hogy én írom mi van velem ő meg ír valamit. Pl ja az jó. Vagy egyszerűen kűld egy hangulatjelet..
Most mit csináljak? Meddig várjak ,hogy keressen..meddig érdemes várni. Mi lehet vele ,hogy ilyen lett hírtelen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!