Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek hogy a barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy a barátnőm magától is találkozzon velem?

Figyelt kérdés

Nagyjából másfél éve vagyunk együtt és nagyjából nyár kezdetéig minden nagyon jó volt, bár már akkor is nehezen jött el programokra. Onnantól kevesebbet beszéltünk(napi szinten sem), hetente talalkoztunk, és semmire se volt hajlandó eljönni. Próbálkoztam mindennel: beszéltem vele, hogy nekem ez nem túl jó, és azt, hogy valamennyire törődjöm velem. Próbálkoztam azzal, hogy nem törődtem vele, viszont akkor is 3 hét kellett ahhoz hogy találkozzunk úgy hogy nem beszéltünk közben.

Többször kérdeztem meg hogy mit tegyek én, hogy valamivel javuljon a kapcsolat, de annyit válaszolt "Majd gyakrabban áthívlak", de nem történt meg.

Emellett mással se nagyon találkozik, eléggé visszahúzódó, általában a családjával van csak. Mással sem szeretne alapjáraton találkozni, csak a különbség az az, hogy ha más hívja vele elmegy.

Ha kapok választ akkor ne az legyen hogy" szakítsatok"(ha kérhetek ilyet), hiszen amikor együtt vagyunk akkor látszik rajta, hogy tényleg boldog.

Amit még lehet, hogy jó tudni, hogy 17 évesek vagyunk és osztálytársak, emiatt még azt se kértem tőle, hogy napi szinten beszéljünk.

Bármilyen kapcsolati tippet is elfogadok, illetve ha kérdés van arra is válaszolok.

Előre is köszönöm a segítséget :)

2019. jan. 9. 17:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szakitsatok ez nem normális egy gyerek még
2019. jan. 9. 18:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Most oké hogy ne azt írjuk hogy szakítsatok de abból amit leírtál én abból azt látom hogy szakítani kéne.
2019. jan. 9. 19:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez egy haldokló kapcsolat, ami zsákutcába vezet. Lépj ki belőle, mert senkinek sem jó.
2019. jan. 9. 22:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez tenyleg nem egy jo kapcsolat akkro sem ha jol erzitek magatokat amikor egyutt vagytok. Elso kezbol mondhatom kb ketnosztalytarsam ket es fel eve egyutt van minden oran es ora kozben besuelgetnek nevetgwlnek elvannak orak utan mindig egyutt mennek haza hetkoznap es hetvegen egymasnal aludnak szoval teljesen elvalaszthatatlanol tudom tudom ez nem egy tokeletes pelda de az hogy hetente egyszer sem talalkoztok ugy hogy egy suliba jartok es ezert nyilvan kozel eltek aranylag egymashoz az durva. Oke oke nincs kedve kimozdulni de akkor maradjatok otthon egyutt csinaljatok valamit de ha nincs tekintettel a te erzeseidre akkor ennek bizony szakitas lesz a vege
2019. jan. 12. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!