Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek tetszenek a feketék. Mit tegyek?
Tegnap reggel beszélgettünk a barátnőmmel , valahogy téma lett a politika is. Ugyanaz a politikai nézetünk, nem vagyunk rasszisták. Barátnőm kimondta ,hogy nekik nagyon tetszenek a feketék, a bőrük színe, a hajuk, meg ,hogy ő mindig is fekete a akart lenni. Ezek után úgy érzem ,hogy nem vagyok elég jó neki mert fehér vagyok. Mit tegyek?
16/f
Ez nem jelent semmit. Én is imádom a szőke fiúkat, mégis egy fekete hajú srác a barátom, és imádom őt.
Attól, hogy nem az ideája vagy, igenis szerethet téged.
Nekem is tetszenek a fekete nők, sőt szerintem a legjobbak. Én is fekete lennék legszívesebben, de nem vagyok 🤷🏼♂️. Fehér baratnőm van, és ő is tudja, hogy bejönnek nagyon a fekete csajok, de nem akadt ki.
20/F
Nekem az ideális a kék szem szőke haj megis egy barna hajú barna szemű srác tetszik .
Amúgy meg ha tényleg kedveled és ezt komolyan gondolod akkor .......ne foglalkozz vele ,a feketéknek könnyebb pl.borhibat nem látni rajtuk .
Addig leszel jó neki, amíg egy senkiházi, nagyképű néger fel nem szedi a nődet.
A négerek után rohangálnak a kis agyatlan libák. Rengeteg ilyet látok itthon és Ny.-Európában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!