Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem lehet a baj? Valamit rosszul csinálok?
Ugyan így vagyok. Beszélgetek lányokkal de megunnak vagy nem tudom és letiltanak. Utolsó egy hónapban 3 ilyen volt... Tényleg nem értem a lányokat. Ok nélkül, egyik napról a másikra. Elég taszító alak lehetek. Volt egy lány akivel egy ideig "jártam" de nem nevezném annak mert semmi nem történt ami egy kapcsolatban kellene szóval csak úgy voltunk. De már engem is megszánhatna a szerencse egy normális lánnyal... Az értékelném!
18/F
17 évesen én sem adnám fel, ha ennyire akarsz kapcsolatot. Őszintén szólva, nem hiszem, hogy ilyen fiatalon meg találod életed párját, te is azt keresed mint a többi veled egykorú lány/fiú, kalandot! Mind kalandot keresünk ilyen fiatalon, te sem akarsz többet egy kalandnál, egy helyes, megértő, őszinte, oda adó fiúval! Csak most nálad az a helyzet, hogy eddig csak balfékekkel hozott össze a sors, és a baráti beszélgetésnél nem jutottál többre, nem volt még egy őszinte, szerető kalandod, amit lehet később komolyan is vettél volna, amitől a fiúk legtöbbje nem kér!
Én fel ajánlhatom a baráti társaságom, de velem sem mennél többre mint, akikkel eddig volt dolgod, mert én legalább ki merem jelenteni a szándékom ha egy lány barátságról lenne szó és mit akarnék én tőle. Ha valaki nekem őszintén tetszik és valamilyen szinten érzelmileg is vonzódnék hozzá, akkor azt a szemébe igyekszem mondani, nem húzni az időt valakivel!
Igényled a beszélgetést.
Aztán lehet, hogy nem tudsz hozzászólni semmihez ezért megunnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!