Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » FIÚK! Jól gondolom szerintetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Jól gondolom szerintetek? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lassan egy hónapja van barátom. Mielőtt összejöttünk kb egész nap beszéltünk, kedves volt velem, figyelmes. Mikor összejöttünk az első 1-2 hétben változatlan volt a viselkedése. De mostanában elkezdett hanyagolni. Nem beszélünk órákat, megszakadozik a beszélgetés és kevesebbet is beszélünk. Most is kb 3 órája beszéltem vele utoljára, viszont még mindig aktív. Szóltam neki ez miatt hogy rosszul esik hogy csak én keresem, én hozok fel témákat és arra is csak tömör válaszban válaszol. Mióta szoktam talán változtatott de érzem még mindig nem a régi. Találkozóknál nem viselkedik furán. Szóval szerintetek? Velem van a hiba, rám unt talán? Ha igen hogyan szerezzem vissza a figyelmét?

2018. dec. 30. 19:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nem, ez nem az. az KELL, hogy kezdeményezzen. és ezt hogy érheted el? ha egy kicsit békén hagyod, és engeded rácsodálkozni, hogy neki is kell erőfeszítést tenni
2019. jan. 1. 12:08
 12/13 anonim válasza:
Az már régen rossz ha neked kell beszélgetést kezdeményezni meg talira hívni. Ha egy fiú nem keres,nem hív talira akkor egyértelműen nem érdekled. Amelyik fiút érdekled az magától keres és küzd érted,mert szeret és veled akar lenni. Ő nem szeret és nem akar veled lenni.
2019. jan. 1. 13:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia!Beszélgessetek számára érdekes témákról..lehet csak szimplán nem tud mit írni..nem kell ennyire magadra venni..egy hónap semmi..az a legnehezebb..aztán már beindulnak a dolgok. Dumáljátok meg,nem unt rád nyugi csak teret szeretne..írj neki ritkábban aranyosabb dolgokat,ha olyan hideg szívű lenne biztos meglágyul ha szeret téged. :) Csókolózzatok többet öleld meg fogd meg a kezét,mond neki hogy mennyire szereted és imádsz vele lenni..ennek minden srác örül,ő is fog hidd el ;). Sok sikert!(Ja a srácok a szexről mindig szeretnek beszélni,ha esetleg nem lenne téma :D .) Remélem segítettem ;).
2019. jan. 8. 01:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!