Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinàljak ha a baràtom nem jôn el a 18. Szülinapomra?
Figyelt kérdés
Elvileg nem tud eljönni mert hàny és nincs erő benne,3 nap mulva leszek 18 és kijelentette h nem tud eljônni...( tôbb mint 1 éve vagyunk egyûtt) igaz 300km-re lakik és vonattal jônne...de szerintem illő lenne eljônnie ha màr karàcsonykor se volt itt nàlam!! Mondtam neki h nekem ez nagyon rosszul esik h nem jôn és h vele szeretném eltôlteni....de nem jôn...mit tegyek? Annyira fàj ez most... és még neki nem tetszik h besértődtem...komolyan egy hànyàs miatt nem képes eljônni?? Volt h én is hànytam (végig szenvedtem az egész utat) és még is lementem hozzà....2018. dec. 29. 14:58
11/13 anonim válasza:
Azt akarod hogy az egész vonat úton hányingere legyen és mint egy zombi járkáljon vécére? Nem tudom te megtennéd-e hogy ha a halálosan beteg vagy akkor utazol csak azért hogy ott legyél ( a fiúknál a láz/hányinger elég komolyan megviseli őket, nálunk így van 😁) szóval ha a halalodon lennél te utaznal egy ilyen stílusban beszélő fiúhoz? Én nem. És mennyi pénzbe kerülne neki? Jegy(oda-vissza)+ajándék és akkor betegen 600 kilométert utazon? XD ez vicces hogy ennyit elvarász tőle és te mit adsz? Bocsi a forgalmazásért meg a helyesírásért csak én is beteg vagyok még ideges lettem ettől
12/13 anonim válasza:
Jeeesszumpepi... A Jóisten mentsen meg az ilyen barátnőtől.
13/13 anonim válasza:
Ti melyik álomvilágban éltek? A hányós vírus 1 napig, maximum 2ig tart. Ha több lenne kórházba kellen feküdni, nehigy kiszáradjon. A betegség egy gyenge kis indok, talán most beteg, de 3 nap múlvára ki fog csattanni. Persze a kérdező sem valami vonzó stílusban ír, de ne legyen már a srác szent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!