Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csinàljak ha a baràtom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinàljak ha a baràtom nem jôn el a 18. Szülinapomra?

Figyelt kérdés
Elvileg nem tud eljönni mert hàny és nincs erő benne,3 nap mulva leszek 18 és kijelentette h nem tud eljônni...( tôbb mint 1 éve vagyunk egyûtt) igaz 300km-re lakik és vonattal jônne...de szerintem illő lenne eljônnie ha màr karàcsonykor se volt itt nàlam!! Mondtam neki h nekem ez nagyon rosszul esik h nem jôn és h vele szeretném eltôlteni....de nem jôn...mit tegyek? Annyira fàj ez most... és még neki nem tetszik h besértődtem...komolyan egy hànyàs miatt nem képes eljônni?? Volt h én is hànytam (végig szenvedtem az egész utat) és még is lementem hozzà....
2018. dec. 29. 14:58
1 2
 1/13 anonim válasza:
76%
Szia! Én mikor 18 voltam az én barátom sem jött el. Na én ettől jól éreztem magam, jol bepiàltunk a haverokkal. Buliztunk reggelig. Aztan pàr nap múlva kibékültünk és azóta is eggyütt vagyunk immàr 12éve. De a miénk csak 3hónapig volt tàvkapcsolat. De még tàborfalvàrol a katonai kiképzésről is "elszökött" hozzàm. Akkor azon a napon valami nem ugy jött neki össze és nem tudott ott lenni. Szerintem hacsak nem gyanus ez a hànyàs sztori akkor ne csinalj nagy cirkuszt.
2018. dec. 29. 15:11
 2/13 anonim válasza:
58%

Térj észhez!

300 Km-re laktok!!!

Ez nem kapcsolat, ez önámítás!

Keress egy közeledben lévő kant!

Meg lehet, hogy lóvéja sincs. Jegy + ajándék + karácsony + szilveszter...lehet, hogy csóróság van náluk.

2018. dec. 29. 15:13
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Önző vagy és csak magadra gondolsz. Menj el te hozzá.
2018. dec. 29. 15:15
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Tiszteled és szereted a barátodat? Amennyiben a válasz, igen, akkor megtudtam, hogy rosszul van, nem kockáztatod az egészségét bármennyire is szeretnéd, hogy ott legyen, ez így működik. Hasonló helyzetben vagyunk mi is, a szilvesztert együtt tölthetnék a barátommal, azonban az orvosom nem garantált, hogy elenged, mivel elég komolyan megbetegedtem, és ő sem hisztizik, teper, hogy mi az már, hogy nem vagy képes eljönni, tegyél 20 zacskót a zsebedbe és kínozd fel magad a vonatra. Nem baj, hogy hideg van, ha betegen vonatozol járványidőszakban legyengülve összeszedhet valami komoly járványt is, illetve szegény félájultan vonszolná ki magát az állomásra, akkor is jöjjön, mert az ő kis hercegnője, most tölti a tizenkettőt, vagy izé, nyelvbotlás, a tizennyolcat. Ő könyörgött, hogy lemenj hozzá betegen, amikor lementél? Ha igen, vele is komoly bajok vannak. 300 km rengeteg, egyetemem a szülővárosomtól 120 kmre van, és az 3 óra vonattal, ami néha rettenetesen rossz, meleg, fülledt levegőben telik. Szerintem egy felnőtt tizennyolc éves hölgynél normális, hogy ez fáj és rosszul esik, de az is, hogy nem besértődik és toporzékol, hisztizik, hanem elfogadja és megérti.
2018. dec. 29. 15:17
 5/13 A kérdező kommentje:
de tudja jol h nekem ez nagyon fontos és h vele akarok lenni, karàcsonykor sem volt itt,azt elfogadtam nem vitàztam vele!!!! De most arra nem képes h felüljön a vonatra és eljôjjôn? Fel ajànlottam neki h akkor felmegyek elé pestre h legalàbb az 1 oràs busz úton ne egyedül jôjjôn!!! Én is sokszor mentem màr le hozzà ugy egyedül h àllni nem tudtam,de lementem és semilyen esemény sem volt!... :( 1 honappal ezelôtt kôzbe jôtt valami és fel volt hàborodva h, h képzeljük mi ezt h a 18. Szülinapomon nem tud itt lenni...lemondtunk mindent miatta és most pont h ő nem jôn egy hànyàs miatt...:(
2018. dec. 29. 15:19
 6/13 anonim ***** válasza:
46%
Lehet, hogy a másik barátnőjének is most van a szülinapja, csak oda előbb elígérkezett, így inkább Téged mond le. Emiatt nem hibáztathatod :)
2018. dec. 29. 15:39
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt akarod az öledbe hányjon és elrontsa a 18. szülinapodat? Ilyen emléket akarsz, hogy takaríthatod a csajod hányását a falról? Csak jót akar neked te paraszt mit hisztizel? 20kmt sem utaznék nem 300at betegen! SENKIÉRT!
2018. dec. 29. 15:47
 8/13 anonim ***** válasza:
39%
Sztem szopat veled. Nincs kedve elmenni hozzad, igy nem nagyon szerelmes beled, vagy megunta
2018. dec. 29. 17:24
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Gonosz leszek (vagyis őszinte), de látván azt hogy milyen stílusban írsz, miket el nem vársz a másiktól, bőven megérdemelnéd a "barátodtól" hogy a betegsége hazugság legyen...
2018. dec. 29. 17:51
 10/13 anonim ***** válasza:

Akkor te nem hiszed el hogy a barátod beteg? Hol itt a bizalom? Attól hogy a barátod nem tud elmenni miért mondtad le az egész bulit? Miért nem ünnepelsz nélküle és majd bepótoljátok kettesben?

Én a te helyedben biztos nem mondanám le a bulimat hisz azért az emberek készültek rá ( vettek ajándékot stb..). Ha már jól van a barátom akkor vele kettesben megünnepelném. Már azért te is eléggé nagy lány vagy, fel tudsz szállni a buszra. Én tuti kedveskednék a barátomnak egy kis saját kezem álltal készült sütivel. Beszélnék az anyukájával hogy milyen állapotban van a fiú, és ha már jobban van akkor meglepném.

2018. dec. 29. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!