Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tini lányok, kérlek írjátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini lányok, kérlek írjátok le hogy miért jobb nektek egy 30 év körüli pasi, mint egy tizen huszonéves, aki korban közelebb áll hozzátok?

Figyelt kérdés
Nem zavaró nektek az akár 20 év korkülönbség? Mi a közös téma?
2018. dec. 24. 09:26
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
91%

10.-nek.

Én érett pasiként ezt másképp látom.

Valóban nem érdekel a bulizás, de az élet más területein sokszor pont nem a lányok nem tudnak rugalmasak lenni. Pl. nem engedik el a szüleik, vizsgákra készülnek, suliba járnak,...

E miatt ők nem tudnak eljönni egy hosszú hétvégére vagy egy vidéki/külföldi konferenciára, de a suliból sem tud "kiszökni" egy ebédre.

Ráadásul nagyon sok a mentálisan instabil fiatal lány. Drog, pia, vagdosás,...ez nekem nem igazán fér bele. Figyelek a lányra, törődök vele, de nem tudom és nem is akarom az apját pótolni sem pedig a pszichiáterét. És ez nem csak a gimis, de sajnos rengeteg fősulis lányra és fiatal nőre is igaz!

Illetve ott a másik véglet, a HATALMAS arcú és HATALMAS igényű kis libák.

2018. dec. 24. 11:37
 12/21 anonim válasza:
68%
Hát érdekes dolgok ezek. Szerintem egy 30 eves férfi igazán kifinomult, meg van ÉLETKÉPE, akkor nem egy 20as tinivel fog összejönni. Igazából én azt gondolom, hogy egy 28-30as férfinak mar el kell erni a karrierje csucsát. Egy 20 éves lány még csak akkor kezdi építeni. Én biztos nem kezdenék ki egy 20 éves lánnyal 30 évesen.
2018. dec. 24. 11:43
 13/21 anonim ***** válasza:
39%
#9: Bezzeg te soha nem bénázol,és olyan tapasztalt vagy, ugye? :) Elvársz olyan dolgot,amit te sem tudsz nyújtani.
2018. dec. 24. 11:46
 14/21 anonim ***** válasza:
70%

#7-es vagyok.

Amúgy az nagy hülyeség,hogy idősebbekkel könnyebben lehet témra találni mint fiataabbakkal. Nem,egyálatlán nem. Személység és érdeklődési kör függő,nem pedig kor.

Sőt én egyátalán nem udnám elképzelni hogy bennem és egy 30-asban lehet közös. Max. ha szeret olvasni és szereti a gyerekeket. De tiniként én nem tudnám neki megadni azt amire szüksége van,és ha ő ezt nem látja akkor nem is olyan érett agyilag mint amielyenre vágyok.

Azt is aranyosnak találom ha együtt "szerzek" valakivel tapasztalatot,vagy lehet ő már szerzett csak "együtt fejleszük ki".

Hidegen hagy,hogy van-e vagy nincs autója. Nem kell nekem fizesse a kaját. Ezek ilyen dolgok amiket felnőtt korban se várnék el feltétlenül.

2018. dec. 24. 11:51
 15/21 anonim ***** válasza:
42%

#14: Végre egy helyes értékrend!

Lehet olvasni olyanoknak,akiknek nincs !:)

2018. dec. 24. 11:54
 16/21 anonim ***** válasza:

Én már ezeken hamarabb túl voltam, így nem. Azt várom el, amit magam is nyújtani tudok. De valóban nincs kedvem szenvedni egy velem egyidőssel. Mind nyűg volt csak. Viselkedésben, ágyban, életvitelben.

2018. dec. 24. 12:12
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
#16: Ez már a te szégyened 😊
2018. dec. 24. 13:18
 18/21 anonim ***** válasza:
16%
Nekem az a zavaró, hogy nekem kell elmagyaráznom egy felnőtt férfinak hogy 26 év korkülömbséggel ne zaklasson már azzal hogy ismerkedjünk, mert hogy én milyen érett meg miafene vagyok.
2018. dec. 24. 16:29
 19/21 anonim ***** válasza:

Szerintem ez olyan, mint a lovaglásnál.

Szeretem nézni, ahogy a csikók szaladgálnak a karámban, de sokkal élvezetesebb és biztonságosabb a vágta egy telivér csődörön. :)

Szóval a tapasztalat az, ami egy férfi mellett szól, a fiúk ellenében.

2018. dec. 24. 21:40
 20/21 anonim válasza:
19%
Hogy lenne egy olyan 30as férfi tapasztalt, meg biztonságosabb aki 18-20 éves lányoknál keresi a ķapcsolatot?
2018. dec. 25. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!