Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini lányok, kérlek írjátok le hogy miért jobb nektek egy 30 év körüli pasi, mint egy tizen huszonéves, aki korban közelebb áll hozzátok?
10.-nek.
Én érett pasiként ezt másképp látom.
Valóban nem érdekel a bulizás, de az élet más területein sokszor pont nem a lányok nem tudnak rugalmasak lenni. Pl. nem engedik el a szüleik, vizsgákra készülnek, suliba járnak,...
E miatt ők nem tudnak eljönni egy hosszú hétvégére vagy egy vidéki/külföldi konferenciára, de a suliból sem tud "kiszökni" egy ebédre.
Ráadásul nagyon sok a mentálisan instabil fiatal lány. Drog, pia, vagdosás,...ez nekem nem igazán fér bele. Figyelek a lányra, törődök vele, de nem tudom és nem is akarom az apját pótolni sem pedig a pszichiáterét. És ez nem csak a gimis, de sajnos rengeteg fősulis lányra és fiatal nőre is igaz!
Illetve ott a másik véglet, a HATALMAS arcú és HATALMAS igényű kis libák.
#7-es vagyok.
Amúgy az nagy hülyeség,hogy idősebbekkel könnyebben lehet témra találni mint fiataabbakkal. Nem,egyálatlán nem. Személység és érdeklődési kör függő,nem pedig kor.
Sőt én egyátalán nem udnám elképzelni hogy bennem és egy 30-asban lehet közös. Max. ha szeret olvasni és szereti a gyerekeket. De tiniként én nem tudnám neki megadni azt amire szüksége van,és ha ő ezt nem látja akkor nem is olyan érett agyilag mint amielyenre vágyok.
Azt is aranyosnak találom ha együtt "szerzek" valakivel tapasztalatot,vagy lehet ő már szerzett csak "együtt fejleszük ki".
Hidegen hagy,hogy van-e vagy nincs autója. Nem kell nekem fizesse a kaját. Ezek ilyen dolgok amiket felnőtt korban se várnék el feltétlenül.
#14: Végre egy helyes értékrend!
Lehet olvasni olyanoknak,akiknek nincs !:)
Én már ezeken hamarabb túl voltam, így nem. Azt várom el, amit magam is nyújtani tudok. De valóban nincs kedvem szenvedni egy velem egyidőssel. Mind nyűg volt csak. Viselkedésben, ágyban, életvitelben.
Szerintem ez olyan, mint a lovaglásnál.
Szeretem nézni, ahogy a csikók szaladgálnak a karámban, de sokkal élvezetesebb és biztonságosabb a vágta egy telivér csődörön. :)
Szóval a tapasztalat az, ami egy férfi mellett szól, a fiúk ellenében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!