Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tini lányok, kérlek írjátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini lányok, kérlek írjátok le hogy miért jobb nektek egy 30 év körüli pasi, mint egy tizen huszonéves, aki korban közelebb áll hozzátok?

Figyelt kérdés
Nem zavaró nektek az akár 20 év korkülönbség? Mi a közös téma?
2018. dec. 24. 09:26
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
59%

Engem tini lánykén nem hogy vonzanak a 30 év körüli pasik hanem taszítanak.

16L

2018. dec. 24. 09:57
 2/21 anonim ***** válasza:
26%
Sosem kezdtem 28 év felettivel :). Jó max 25 volt akivel összejöttem . De magamból kiindulva a 23+, mert ők komolyabbak és tapasztaltabbak. 5-6 év korkülönbség nem sok, viszont volt már olyan barátom aki 8evvel idősebb volt ..hát nem is vett komolyan.
2018. dec. 24. 10:11
 3/21 anonim válasza:
66%

Mert az élet kérdéseire nem a GYIK-en keresi a választ?

Mert nem kell anyutól engedélyt, aputól meg pénzt kérni, ha el akar vinni valahová?

Mert nem küldi el a pultos a fenébe, ha akar kérni 2 italt?

Mert van kocsija, és nem kell 1,5 órát várni az éjszakai buszra, vagy korán eljönni a buliból, hogy elérjük az utolsó buszt?

Mert FÉRFI és nem kisfiú?

Mert nem öltözik fekete rappernek meg csövesnek?

Nem is tudom, hogy mi lehet az ok. :)))

2018. dec. 24. 10:26
 4/21 anonim ***** válasza:
66%
#3: Ha neked tényleg ezek a fomtosak,akkor őszintén remélem,foglalt vagy és nem rontod a szingli lányok táborát ezzel az "értékrenddel". 😊
2018. dec. 24. 10:31
 5/21 anonim ***** válasza:
8%
Nekem egy 37 éves csóka udvarolt, mikor 19 éves voltam :-) Jártunk is egy darabig, de házasságként nem működött volna. Tizen- meg huszonévesek nem udvaroltak nekem. A férjem 4 évvel idősebb nálam, 23 éves voltam, mikor összeházasodtunk.
2018. dec. 24. 10:40
 6/21 anonim válasza:
66%

A másik kérdés szerintem meg az, hogy nem gyanus egy kicsit, hogy egy 28-30 éves "férfi" nem talál a saját korosztályában párt magának, hamem a tőle 8-10 évvel fiatalabb 18-20 éves, tinilányokkal áll össze? Én 20 vagyok, hogy nézne az ki, ha a barátnőm akár csak 14 éves lenne?!

Ha már az érettségnél tartunk, egy 18-20 éves lány és egy 28-30 éves nő között is van különbség.

2018. dec. 24. 10:45
 7/21 anonim ***** válasza:
34%

Akkor tegyük fel fordítva a kérdést : 30-as férfik! Nektek miért jó tini lányokkal járni/megfektetni őket?

Nekem fáj a könyököm,hogy ki miképp b*ssza el az életét. Esetleg figyelmeztetem,de nem tudok semmit tenni érte. Ha ő úgy érzi vele jó akkor Isten tartsa meg. De annyiszor hallom ezt a kérdést,mégis sose látok ilyen párokat max. a TV-be.

Engem nagyon taszítanak a nálam sokkal idősebb pasik. Nem tudom. A korombeliek sokkal jobban bejönnek.

16/L

2018. dec. 24. 11:08
 8/21 anonim ***** válasza:
58%

Mert egy 30 éves férfinek már van egzisztenciája, karrierje, élettapasztalata és komolysága, a maga ura.

Egy életre szóló kapcsolatban a felek egymást támogatva építik ezt meg, sok munkával és elkötelezettséggel. Érthető, hogy sok tinilány nem hajlandó évekig kitartani egy fiú mellett, segíteni neki megtalálni önmagát és motiválni, áldozatokat hozni egymásért, és cserébe ugyanezt megkapni, és ketten önállóan kialakítani a felnőtt életüket. Könnyebb megoldás összejönni egy férfivel akinek mindezek már megvannak, hogy a testükön és fiatalos jókedvükön kívül nem is kell mást belerakni a közösbe.

2018. dec. 24. 11:08
 9/21 anonim ***** válasza:
70%

#8 Egy idősebb férfi a nőkkel való tapasztaltságából adódóan másként bánik az emberrel. Nincs az a sok kínos bénázás, amit egy fiatal pasitól el kell szenvedni.

Nekem ez az indokom. ;)

2018. dec. 24. 11:14
 10/21 anonim ***** válasza:
80%

Mert jó beszélgetni vekük, nem sablon témákról beszélünk. Neki már kialakult élete van, ezáltál van önbizalma, nincs zavarban a jelenlétedben. Tudja mit lehet és és mit nem. Tapasztalt. Felnőtt fejjel gondolkodni. Általában nem ítélkeznek, hanem megértenek. Öltökodésük is kifinomultabb.

De ettől függetlenül úgy gondolom, hogy nem működne a dolog egy 20évvel idősebbel, ugyanis a fiataloknak kell a pörgés, menni, menni, míg ők már inkább nyugudtabban élnek. Általában más az értékrend is.

2018. dec. 24. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!