Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek mennyire gáz ha a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gáz ha a gimi után egy diák összejön a tanárával?

Figyelt kérdés
2018. dec. 17. 23:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semennyire (már ha nincs hatalmas kor- s egyéb különbség), bár megvan a komoly esélye, hogy ez nem lesz tartós. De ha eleve nem erről szól a dolog, az OK lehet.

Persze naivitás azt várni, hogy mindenki annyira toleráns, mint én, nyilván beszólnak egyesek s esélyes, hogy a szülők sem fognak repesni, de ismerek esetet, ahol házasság lett belőle.

2018. dec. 17. 23:36
 2/10 anonim ***** válasza:
57%

Ismerek olyat, aki el is vetette magàt a tanàràval...

Őszintén undorító. Eleinte menőnek hiszed magad, mert jajj, egy idősebb ember felfigyelt rád, de közben a nyakadon ragad majd egy éretlen valaki. Emellett folyton retteghetsz, hogy megcsal egy másik diàkjàval..

2018. dec. 18. 11:27
 3/10 anonim ***** válasza:
63%

Igazandibol pont nem érdekel. Az ő dolga, nem az enyém.

Bár a lányt naivnak könyvelel el, s tudom, hogy nem a nőiesség szólal meg belőle, hanem a lányság. Így vele már nem járnék...

De nem szolom le úgy igazán. Mert az ő dolga. Ha nem előttem csókolóznak a teremben, oksa.

2018. dec. 18. 12:24
 4/10 anonim ***** válasza:
71%
#2 ne legyél már ennyire gyerekes :) Honnan tudod hogy menőzésből tenné?
2018. dec. 18. 12:37
 5/10 anonim ***** válasza:
84%

2es vagyok.

Mert nem egyből pattannak ki az ilyen nagy szerelmek. Ha 18-19évesen összejön valaki a volt tanárával, akkor nagy az esély arra, hogy (jobb esetben) 16 évesen már fűzögette egyik a másikat. Ebben a korban meg mèg menőnek tartják, mert hatalma van neki/tiltott gyümölcs a tanár és presztizs, mert szerinte akkor nem vagy átlagos. Tapasztalat, hogy még egyetem első évében is így hiszik.

Aki a korànàl tényleg érettebb az nem csak egy tanàr szerint lesz az és iskolán kívűl is talál szerelmet.

Abban az esetben ha 10-20 év múlva jönnek össze, lehet más màr a kapcsolat. De ebben az esetben nem a tini kategóriában lenne.

2018. dec. 18. 12:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem egy esetet ismerek, amikor a diáklány az iskola elvégzése után, összeházasodott a pedagógussal és tudom, hogy jól élik a maguk házaséletét (jóban, rosszban, mint mindenki más). Sőt, olyat is tudok, hogy még háború előtt a tanító elvette feleségül a volt diákját, pedig akkor még ritkaság volt az ilyesmi... Szóval - előfordul és én nem ítélem el.
2018. dec. 20. 13:02
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én meg azt mondom, senkinek semmi köze, hogy ki-kivel, ki-kibe szerelmes, nem is kell beleengedni senkit a kapcsolatba.Ha működik vmi, azt be kell vállalni. Ebben inkább az a gáz, hogy ezt idegenektől kérded. Az érzések benned vannak, majd kiderül, hogy működik-e, ha felvállalod. A szerelem nem vízcsap,hogy megnyitjuk elzárjuk, az jön, és ha ő jár a fejedben, és az övében te, más véleménye ne számítson!
2018. dec. 20. 17:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, ha nem azonos neműek. Mert azért azt még manapság is rossz szemmel nézik.
2018. dec. 22. 17:43
 9/10 Milibindi válasza:
100%
Semennyire! Mindenkinek a magánügye! Gimi után a diák már nagykorú.
2018. dec. 23. 20:53
 10/10 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem tuti jó buli.

Én három tanárnőmmel is összejöttem, szuper jó volt.

Egyel pedig nem, meg is akart buktatni...

A nagy korkülönbség számomra előny volt és izgatott, mert sok mindent megtanultam, amit a gyopár kortársaimtól sosem tudtam volna meg.

2018. dec. 24. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!