Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz ha a gimi után egy diák összejön a tanárával?
Szerintem semennyire (már ha nincs hatalmas kor- s egyéb különbség), bár megvan a komoly esélye, hogy ez nem lesz tartós. De ha eleve nem erről szól a dolog, az OK lehet.
Persze naivitás azt várni, hogy mindenki annyira toleráns, mint én, nyilván beszólnak egyesek s esélyes, hogy a szülők sem fognak repesni, de ismerek esetet, ahol házasság lett belőle.
Ismerek olyat, aki el is vetette magàt a tanàràval...
Őszintén undorító. Eleinte menőnek hiszed magad, mert jajj, egy idősebb ember felfigyelt rád, de közben a nyakadon ragad majd egy éretlen valaki. Emellett folyton retteghetsz, hogy megcsal egy másik diàkjàval..
Igazandibol pont nem érdekel. Az ő dolga, nem az enyém.
Bár a lányt naivnak könyvelel el, s tudom, hogy nem a nőiesség szólal meg belőle, hanem a lányság. Így vele már nem járnék...
De nem szolom le úgy igazán. Mert az ő dolga. Ha nem előttem csókolóznak a teremben, oksa.
2es vagyok.
Mert nem egyből pattannak ki az ilyen nagy szerelmek. Ha 18-19évesen összejön valaki a volt tanárával, akkor nagy az esély arra, hogy (jobb esetben) 16 évesen már fűzögette egyik a másikat. Ebben a korban meg mèg menőnek tartják, mert hatalma van neki/tiltott gyümölcs a tanár és presztizs, mert szerinte akkor nem vagy átlagos. Tapasztalat, hogy még egyetem első évében is így hiszik.
Aki a korànàl tényleg érettebb az nem csak egy tanàr szerint lesz az és iskolán kívűl is talál szerelmet.
Abban az esetben ha 10-20 év múlva jönnek össze, lehet más màr a kapcsolat. De ebben az esetben nem a tini kategóriában lenne.
Szerintem tuti jó buli.
Én három tanárnőmmel is összejöttem, szuper jó volt.
Egyel pedig nem, meg is akart buktatni...
A nagy korkülönbség számomra előny volt és izgatott, mert sok mindent megtanultam, amit a gyopár kortársaimtól sosem tudtam volna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!