Szernitetek keringőzhet valaki a tanárával? (Több lent)
Figyelt kérdés
Az osztályunkba kevesebb a fiú mint a lány és már mind foglalt, a többi évfolyamnál is ugyan ez, alsóbb osztályokból nem nagyon szeretnék megkérni senkit mert nem ismerem őket annyira. Az lenne a kérdés hogy szerintetek megengedik-e hogy az egyik tanárom megkérjem(szerintem belemenne mert bír engem). Valakivel volt már ilyen? A normális válaszokat előre is köszönöm. 18L2018. szept. 8. 06:17
1/8 anonim válasza:
Nálunk a szalagavatón eleve kötelező is volt tanárokat felkérni. Szóval szerintem nincs ezzel gond:)
2/8 anonim válasza:
Nálunk nem mentek volna bele, mert akkor volt a gyakorlás,amikor pl. tesi óra,vagy néha a végefelé már elkértek minket minden másról is, és ugye értelemszerûen a többi tanár akkor már tanított/órát tartott.
Viszont mi fel sem kértük a tanárainkat, úgy mint az első.
3/8 anonim válasza:
A legegyszerűbb, ha megkérdezed a tanárodat, ő a legilletékesebb.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Utolsó igazad van hétőn azzal kezdem 😁
2018. szept. 8. 09:36
5/8 anonim válasza:
drukkoltam / drukkolok -- összejött?
Nem rossz dolog tanárral táncolni, pláne ha jóban vagytok:)
Nálunk a suliban többször is volt rá példa, osztályfőnököt rendszeresen megtáncoltatták a végzősök, de más is állt már be, asszem...
6/8 A kérdező kommentje:
Sajnos tanárral nem táncolhatok, de megigérte hogy szalagavatón mindenképp felkér 😊😊
2018. szept. 14. 22:32
7/8 anonim válasza:
Ez se hangzik rosszul -- és lett végül a közös tánchoz is partnered?
8/8 A kérdező kommentje:
Igen végül a tanárom segített és a saját osztályából kerített valakit 😄
2018. szept. 22. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!