Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, vannak akiknek bejönnek az idősebb pasik, vagy ez csak legenda?
Figyelt kérdés
Jó nem a Mikulás, de kB 2x, 2,5x idősebb nálatok.2018. dec. 7. 10:04
51/65 anonim válasza:
Előző, ha újra regeltél, keress meg!
52/65 anonim válasza:
Nekem kifejezetten bejönnek, de eddig csak velem egykorú barátom volt, csak így alakult.
53/65 anonim válasza:
Igen persze, ez nem legenda. Apakomplexusom van mert kicsiként apa nem foglalkozott velem jó még most se igazából.
54/65 Mrcock válasza:
Én erre majd akkor regálok ha találok egy értelmes fiatal csajt aki nem riad meg egy 30+ os férfitől! 😊😂🤣
56/65 anonim válasza:
Fúj, semmi szín alatt! Öt év különbség maximum, de az már nagyon a végső határ.
57/65 anonim válasza:
40 - 50 eves sorhasuak el lehet huzni errol az oldalrol es nem keresgelni a fiatal, tapasztalatlan bizonyitani akaro 16 - 20 eves lanyokat.
58/65 A kérdező kommentje:
😄😄
2021. jún. 6. 18:40
59/65 anonim válasza:
Nekem is az öszes pasim velem kb egykorú volt. Amíg össze nem jöttem egy jóval idősebb pasival....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!