Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, vannak akiknek bejönnek az idősebb pasik, vagy ez csak legenda?
Alapból sokan vagyunk,akiknek bejönnek az idősebbek.
De azért nekem az sok lenne már,ha 2x annyi idős lenne mint én(van párom szóval ilyen gondom nincs)
De azért na,mindennek van határa.
18/L
Nem tudom, ez nehéz kérdés.
Én nem élek párkapcsolatban, de van egy férfi, aki 10 évvel idősebb nálam, de nagyon bejön, azt hiszem, hogy szerelmes vagyok belé. Fogalmam sincs, hogy hogyan közelítsem meg, de nem is akarok tanácsot kérni erről SENKITŐL!
Szerintem ebben a kérdésben az a lényeg, hogy a két fél tényleg szereti - e egymást, és van - e közös témájuk. Nekem bejönnek az idősebb pasik, és nem csak szexuálisan!!! Mondjuk az már durva, ha 15 év fölött van köztük a korkülönbség. Nem mondom, hogy nem működhet, lásd Céline Dion példáját, de szerintem az akkor is már a nagyon durva kategória.
16 vagyok, sok 40+os csavo tetszik. De kapcsolatba termeszetesen nem mennek bele veluk, sot semmibe sem. Egyszeruen csak kulsore jol neznek ki.:)
(Azt le kell szogezni, hogy termeszetesen nem minden 40+-os jon be. Csak akik jol neznek ki. No meg nem olyan elettelenek, hogy gyakorin lognak es olyan lanyokat fuznek, akik a gyermekuk lehetnenek, mert az durvan gaz kategoria🤷🤷)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!