Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez és hogyan orvosolhatom, hogy a barátnőm nélkülem triggered all the time? 19/F
Régen nem volt ennyire durva a helyzet vagy nem is vettem észre, de manapság már mindig azt élem át, hogyha együtt vagyunk minden szuper, úgy érzem ő a tökéletes és jóban vagyunk, békében, ő is szerelmes belém és mindig kimondja mennyire szeret és hiányzok minden pillanatban.
Nekem nem probléma, ha egy lány ragaszkodó, sőt kifejezetten örülök neki, szeretem.
Már lassan 1 éve együtt vagyunk de már nem tudom mit kezdjek azzal, hogy amint nem vagyunk együtt úgy viselkedik, minhta ő döntené el hogy éljek...
Nem akarja, hogy legyenek lány ismerőseim, beleköt abba is hogy mikor mit csinálok. Konkrétan ha nem az van amit ő akar akkor elhord mindennek és nagyon nem szimpatikus hogy úgy káromkodik mint egy kocsmáros. Hogyan változtathatom meg, hogy ne legyen ilyen?
Minden megteszek érte, de nem tudom elviselni hogy dominálni akar.
Láttam már crusht, bff-et, de ilyet még nem hogy triggered all the time xdd
De most komolyan, miért nem tudsz magyarul?
Így sajnos nem igazán tudok segíteni, komolytalanná tetted a kérdést...
Triggered all the time? Micsoda?
Nem biztos, hogy jobb lesz ez. Mondd meg neki, hogy vagy elfogadja, hogy vannak lányismerőseid, és van világ rajta kívül is, és annak ellenére, hogy te és ő TI vagytok, ugyanúgy létezik még külön ő,
külön te. Nem vagytok összenőve.
Ha nem fogadja el, akkor add rá a kabátot, és engedd, hadd menjen.
Bár beszélgetnék vele a helyedben, hogy az önbizalmával minden rendben van-e. Lehet, hogy fél, hogy majd elhagyod egy jobbért, vagy megismersz valakit amíg el vagy otthonról.
Nekem is volt ilyen időszakom 18-19 éves korom körül, de a párom mindig elmondta, hogy mennyire nagyon szeret, és gyönyörű vagyok stb. Így elfogadtam, és már én noszogattam, hogy menjen nyugodtan eressze ki a gőzt. Aztán később úgyhozta a sors, hogy összeköltöztünk, azóta is együtt.
21N
Sehogy nem változtathatod meg, ő ilyen, nem a tulajdonod, hanem egy ember. Egyébként ő is meg akar téged változtatni és te is őt.
Tudod mi az a kommunikáció? Egy kapcsolat alapja, szóval alkalmazd! Szépen leültök és elmagyarázod neki, hogy ne legyen féltékeny, min kéne elgondolkozni, ki miben hibás, és hogyan javítsunk a kapcsolaton. Ha ezt nem tesztitek meg, nem lesz hosszú életű a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!