Asus Anti Surge Triggered, nem stabil tápegyésg véget?
Figyelt kérdés
Sziasztok, néhány játékba a gépem felmondja a szolgálatot és csak random újraindul, majd kapok egy üzenetet, hogy az Asus Anti Surge has been triggered due to unstable power supply. Elkezdtem olvasgatni , hogy mi a baj , meg hogy mi a megoldás rá , mindenki azt mondta, hogy nagy eséllyel a tápegyég,ok.... Vettem is egy új tápegységet , egy nagyobb teljesítményűt 80+ silverest, beszereltem és ugyan úgy megkapom az asus anti surge triggered üzenetett, oké megpróbálom kikapcsolni, kikapcsoltam megint elindítom a játékot a gép újra indul , ugye most nem kapom meg az üzenetet mert kikapcsoltam kapok egy 1 hosszú 3 rövid sípszót ami azt jelenti , hogy a Az első 64kb Ram hibát kapok, nyomtam egy memoria tesztett az nem adott ki semmit. Újra indítom a gépet ugyan betudok bootolni windows-ba de nem tudok néhány játékkal játszani. Valami megoldás ? :/ Asus a88x-gamer alaplapom van , 8 gb ddr3 1866mhz ram , asus strix rx 470 4gb, Athlon x4 860k. Semmi nincs tunningolva2017. júl. 28. 18:01
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!